Du kan gøre undertekster på Netflix lettere at læse

Det er allerede muligt at ændre undertekster på web-versionen af Netflix og nu kommer muligheden også til TV-udgaven.

Du kan gøre undertekster på Netflix lettere at læse

Undertekster kan være vigtige for mange, der streamer film og serier, særligt fordi mange af de rigtige fede serier og film er på andre sprog end engelsk.

Derfor kan undertekster spille en stor rolle for oplevelsen af at se en film eller serie. Nogle brugere har synsproblemer og kan ikke læse undertekster godt eller skelne farver. Andre har en tv-skærm, der er langt væk fra stolen eller sofaen, hvilket gør det svært at læse undertekster.

Se også: Mobilabonnementer med Netflix

Tilpas undertekster til dit behov på TV

For at undgå denne type problemer vil Netflix give brugerne af tv-streamingplatformen mulighed for at ændre underteksterne. Det vil således være muligt at ændre størrelsen og farven på underteksterne samt skrifttype.

Denne nye funktion gælder også for lukkede undertekster, dvs. undertekster for hørehæmmede, der indeholder angivelser af lyde og musik.

Se også: Hvad koster Netflix?

Sådan ændrer du undertekster på Netflix’ webversion

Som nævnt er dette muligt allerede i dag i webversionen af Netflix. Gå ind i Konto på Netflix, når du er logget ind og scroll ned til “Profil og forældrekontrol”. Vælg den profil, du vil ændre undertekster på og klik så på  ”Skift” ud for “Underteksters udseende”.

Dette vil give dig mulighed for at ændre størrelsen og farven på underteksterne samt skrifttypen.