Du kan nu beskytte din Netflix-profil med pinkode

Netflix har opdateret sin streaming-tjeneste, så man nu kan opsætte login på de enkelte profiler på familiens fælles Netflix-konto.

Du kan nu beskytte din Netflix-profil med pinkode

En af Netflix’ vældigt gode egenskaber er, at tjeneste over tid lærer hvilken slags programmer og film, du kan lide. Det baseres på det, du kigger på, og med tiden kan tjenesten komme med anbefalinger af film og TV-programmer, som du måske vil synes om.

Det er så sagt rigtig smart, hvis du er ene om at bruge Netflix, men hvis I er flere, der deler et abonnement, kan det blive mere uoverskueligt.


Læs også: Nu kan du slå automatisk afspilning fra på Netflix

Her kommer deres brugerprofiler ind i billedet. Når hver bruger har sin egen profil med det indhold, som netop den person synes om, får hver især stadig sine egne anbefalinger. Går du derimod ind på en andens brugerprofil, kan du i den grad lave rod i anbefalingerne.

Derfor har Netflix nu introduceret en ny funktion, hvor du kan beskytte din profil med en pinkode.

Det er altså ikke den samme kode, som du bruger til at logge ind på Netflix-kontoen. Det er i stedet en pinkode til hver enkel profil, så den giver også bedre muligheder for forældrekontrol, selvom hovedformålet er ikke at blande din personlige profil sammen med resten af husets.

Læs også: De 10 meste sete serier og film på Netflix i 2019

I forældrekontroldelen får du som forælder nu mulighed for at filtrere titler baseret på aldersanbefalingerne i sit eget land, så du ikke behøver bekymre dig om, hvorvidt børnene får adgang til noget, de ikke burde kigge på.

Alt dette skulle allerede være opdateret i dit Netflix, så det er bare at teste.

Læs også: Disse 10 streamingtjenester med video og film kan prøves gratis