Første miniserie WandaVision kan ses på Disney+ i dag

Ny og overraskende serie fra Marvel Studios kombinerer 50’er-setting med action. De to første afsnit af WandaVision kan streames på Disney+ i dag.

Første miniserie WandaVision kan ses på Disney+ i dag

I dag er den længe ventede miniserie WandaVision landet på Disney+. Plottet handler om, hvad der skete med Vision og Scarlet Witch efter Avengers: Endgame. Den nye Marvel-tv-serie kombinerer superhelte-action med retro sitcom-genren og 50’er-æstetik.

Og man må sige, at det er det mest mærkværdige fra Marvel Cinematic Universe hidtil, men vi er all for it.

Prøv Disney+ her

Marvels første store serie på Disney+ er også ulig alt andet, de tidligere har produceret. Rammen er en klassisk sitcom – komplet med båndet dåselatter, men mon ikke det tager en drejning. Man kunne have forestillet sig næsten alle mulige former for genremix, men dette tv-projekt serverer altså en cocktail, som vi ikke så komme.

WandaVision blev først annonceret på Comic-Con 2019 som en del af Marvels strategi om at ramme tv-fladen, her gjort til virkelighed ved hjælp af Disney+.

Morgendagens udgivelsesdato er lidt senere end oprindeligt forventet. I starten af året blev det nemlig meldt ud, at WandaVision havde premiere i slutningen af 2020. Ikke desto mindre er det bare at finde sig til rette i sofaen i aften, hvor serien endelig toner frem med to episoder på én gang – derefter følger ét afsnit om ugen. Der kommer i alt ni episoder.

Se også: Nyheder om TV-serier og streaming

Læs også: Disney+ imponerer i test – Her er et overblik