Google Stadia og GeForce Now kommer til LG smart-TV i 2021

LG's 2021 Smart-TV med webOS bliver udstyret med direkte adgang til spil-streamingtjenesterne Google Stadia og GeForce Now.

Google Stadia og GeForce Now kommer til LG smart-TV i 2021

Spilstreaming i 4K, 60 fps og HDR indbygget direkte i dit TV? Tidligere har dette krævet hardware som tilbehør – enten en af de nye PlayStation 5-, Xbox Series X-spillekonsoller eller fx en Chromecast Ultra til dit TV. Nu meddeler LG, at spil-streamingtjenesterne Google Stadia og GeForce Now kommer til deres nye 2021 Smart-TV.

LGs nylancerede OLED, QNED og NanoCell TV forventes at lande i butikkerne senere i 2021. Til den tid vil Google være klar med Stadia direkte på LGs webOS-TV. Senere hen vil også Nvidia være klar med GeForce Now.

Læs også: De 10 mest ventede spil til PlayStation 5 i 2021

Stadia bliver mere tilgængeligt

Det giver mulighed for at spille premium-spil i 4K med 5.1-surroundlyd direkte på TV’et. Stadia på LG-TV giver brugerne mulighed for at spille populære spil som Cyberpunk 2077, NBA 2K21, Assassin’s Creed: Valhalla og Watch Dogs: Legion med kun en Stadia-controller uden at det kræver yderligere hardware- eller spildownloads. Stadia har allerede mere end 130 spil, og flere tilføjes regelmæssigt. Det eneste brugerne skal gøre er, at downloade Stadia på LG content store.

Google får stille og roligt bredt Stadia ud på en lettilgængelig måde til forbrugerne. Det er lige nu tilgængeligt med en Chromecast Ultra og senere hen kommer det til Google TV og også til Android TV.

Læs også: Stadia Pro tilføjer F1 2020 og Hotline Miami til kataloget

LG QNED
LGs nye QNED-TV med webOS 6.

GeForce Now kommer senere

GeForce Now er lige nu tilgængligt på et TV via Nvidia Shield-platformen, samt Windows, macOS, Chrome OS, Android og er lige nu i beta til iPhone og iPad. Når GeForce Now senere i år er klar til LGs nyeste TV, så vil det altså være den første af sin slags.

Begge platforme kommer til LGs webOS 6, så man skal altså ikke forvente ældre modeller bliver kompatible. LG har ikke det bedste ry for at levere nyeste udgaver af webOS til ældre TV-modeller. Til gengæld har LGs TV fået ry for at være blandt de bedste til spil. LG’s 2021 OLED TV er udrustet med nye funktioner og egenskaber såsom Game Optimizer samt en svartid på kun 1 millisekund, lav input latens og de nye HDMI 2.1. Det giver ikke kun brugerne adgang til alle spilrelaterede indstillinger på en praktisk måde. Game Optimizer anvender automatisk de bedste billedindstillinger afhængigt af hvilket type spil, der spilles. Uanset om det er et FPS, rolle- eller strategispil. Selvfølgelig kommer de nye modeller med G-SYNC, FeeSync og VRR (Variabel opdateringsfrekvens), som alle kan hentes i Game Optimizer.

Læs også: LGs nyeste OLED-TV bliver bedre til gaming