Googles tv-dongle hedder ”Chromecast with Google TV”

Den kommende Chromecast med Android TV vil sandsynligvis hedder "Chromecast with Google TV". Derudover er der lækket nogle lidt forskellige priser på enheden.

Googles tv-dongle hedder ”Chromecast with Google TV”

Der er blevet talt en del om ”Sabrina”, Googles kommende Chromecast med indbygget Android TV og en medfølgende fjernbetjetning, i løbet af de seneste måneder. Nu ser det endelig ud til at donglen har fået et rigtigt navn, nemlig ”Chromecast with Google TV”. I hvert fald hvis man skal tro på rygterne.

Læs også: Google lancerer Pixel 5 og ny Chromecast i denne måned

Forventes præsenteret i denne måned

Der kan selvfølgelig nå at ske meget, inden donglen bliver lanceret (lanceringsdatoen er forventet at blive 30. september), men noget tyder på, at den vil komme i tre farver: Rock Candy, Como Blue og Summer Melon. Derudover muligvis også i en variation af hvid.

Tidligere rygter har afsløret af Chromecast med Android TV får både Dolby Vision og Dolby Atmos, to vigtige standarder, der allerede understøttes i apps som Netflix på Apple TV 4K , Nvidia Shield og andre rivaliserende enheder, men ikke understøttes fuldt ud på Googles nuværende Chromecast. Indmaden forventes også opgraderet og med understøttelse af HDMI 2.1.

Der bliver ikke kun snakket om navn og farver, for der bliver også gættet på prisen. For nogle uger siden florerede en pris på 50 dollars, mens der nu også er bud på, at den kommer til at ligge lidt højere med en pris på 60 dollars for en enhed. Det forventes dog ikke, at Google kommer til at opkræve mere for donglen end konkurrenterne fra Roku eller Amazon tager for henholdsvis deres Streaming Stick eller Amazon Fire TV.

Læs også: Lanceringsdato og pris på Google Chromecast med Android TV lækket

Chromecast Android TV
Fjernbetjening til streamingenheden

Kommer med Disney+

Det forventes derudover, at den nye dongle vil have Netflix og Disney+ forudinstalleret, men at man også kan caste eget indhold. Sidst, men ikke mindst lyder det, at Stadia også vil være en integreret del af de mange underholdningsmuligheder.

Læs også: Google Chromecast med Android TV og fjernbetjening på vej