Harry Potter-tv-serie på HBO med helt nye skuespillere

Harry Potter-fans vil enten juble eller rase over den kommende tv-serie over trolddomsuniverset - J. K. Rowlings er med som executive producer.

Harry Potter-tv-serie på HBO med helt nye skuespillere

HBO Max og Discovery+ fusionerer til noget, der blot skal hedde Max, og de har officielt annonceret, at en Harry Potter-reboot er på vej.

Med et helt nyt cast, der er adskilt fra de otte film, der startede tilbage i 2001 og hvor den sidste kom i 2011, er det planen, at der skal være flere sæsoner af tv-serien.

Hver sæson vil fokusere på en af bøgerne i JK Rowlings serie.

Se også: Mobilabonnement med HBO

Harry Potter på en helt ny måde som tv-serie

Warner Bros. Discovery har sagt, at de forventer, at Harry Potter-showet bliver en “tiårig serie”, mens HBO og Max content CEO Casey Bloys slår fast, at ”de er glade for at give publikum mulighed for at opleve Hogwarts på en helt ny måde”.

Bloys kalder Harry Potter for er et kulturelt fænomen, og mener, at det er tydeligt, at der er en vedvarende kærlighed og tørst efter troldmandsverdenen.

“I samarbejde med Warner Bros. Television og J.K. Rowling vil denne nye Max Original-serie dykke dybt ned i hver af de ikoniske bøger, som fans er blevet ved med at nyde i alle disse år.”

JK Rowling er tilknyttet projektet som executive producer og glæder sig over, at en tv-serie kan dykke ned detaljer når det er nødvendigt.

Se også: Bedste telefoner til videostreaming

Utilfreds med reboot af Harry Potter

Det er dog ikke alle, der er lige tilfredse med nyheden om en tv-serie om Harry Potter & Co.

Harry Potter-filmene er ikoniske og det bliver nok svært at træde i fodsporene på skuespillere som Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermione Granger), Rupert Grint (Ron Weasley), Alan Rickman (Severus Snape), Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid) og Richard Harris (Albus Dumbledor).

Det er endnu ikke oplyst, hvornår serien får premiere eller hvilke skuespillere der er udset til at træde i de tidligere så store fodspor.