House of the Dragon bliver ikke HBO’s eneste Game of Thrones spin-off

House of the Dragon ser ikke ud til at være den eneste spin-off serie på vej af Game of Thrones. HBO arbejder angiveligt på tre andre serier.

House of the Dragon bliver ikke HBO’s eneste Game of Thrones spin-off

Der er garanteret mange som glæder sig til udgivelsen af Game of Thrones spin-off serien “House of the Dragon”, som forventes at komme i løbet af 2022. Men skal man tro de seneste nyheder, så er der meget mere i vente, hvis man er nede med GoT-universet. Det tyder nemlig på, at der er tre serier mere på vej.

HBO ser ud til at gå all-in at malke Game of Thrones universet. Den første serie bliver House of the Dragon, som forventes at komme til næste år. Handlingen sker 300 år tidligere, hvor man følger Targaryen-familien. Derudover går der rygter om tre andre serier, som dog slet ikke er så langt i udviklingen.

Se også: De bedste serier på HBO Nordic i 2021

Først er der en serie, som kan få navnet “9 Voyages”, som manuskriptforfatteren Bruno Heller skulle stå bag. Her skulle fokus være på Lord Corlys Velaryon, kendt som “Sea Snake” og leder af House Velaryon, mand til Rhaenys Targaryen.

Derudover er der serierne “Flea Bottom” og “10,000 Ships”, som endnu ikke har nogle manuskriptforfattere. “Flea Bottom” ville finde sted i det fattigste distrikt ved King’s Landing, mens “10.000 ships” handler om prinsesse Nymeria, som rejste med Rhoynar til Dorne og giftede sig med Lord Mors Martell.

HBO har dog ikke kommenteret på disse rygter endnu.

House of the Dragon kommer i 2022

House of the Dragon er sat flere hundrede år før begivenhederne i Game of Thrones. Den er baseret på George RR Martins roman “Fire & Blood”, hvor man følger House Targaryens fra starten. Historien starter med Aegon I Targaryens erobring af de syv kongeriger i Westeros.

House of the Dragon vil have fokus på en bestemt del af Targaryen-historien: The Dance of Dragons, som var en blodig og brutal Targaryen borgerkrig, der finder sted 200 år før begivenhederne i Game of Thrones.

House of the Dragon vil bestå af 10 episoder. De bliver instrueret af Clare Kilner, som står bag EastEnders, Geeta Patel, som har lavet The Witcher og Greg Yaitanes, som står bag House. Der forventes at komme en trailer til House of the Dragon i slutningen af 2021.

Læs også: Er der penge at spare på et mobilabonnement med HBO?