Her er 10 store fejl ved Netflix
Selvom Netflix er fedt, så har det også sine fejl. Her er Mobilsiden.dks liste over ti store fejl ved Netflix, som burde blive rettet hurtigst muligt.
1. Manglen på film
Selvom udbuddet af film og serier på Netflix hele tiden bliver bredere og dybere, så mangler der stadigvæk mange film og TV-serier, før alle genrer har mere end 30 film.
2. Upersonlig liste
Når børnene benytter Netflix, så tilføjes filmene til ens personlig top-ti liste, der foreslår film baseret på ens tidligere filmvalg. Det betyder, at hvis man har børn, der ofte benytter udvalget af børnefilm, så består ens top-ti liste kun af børnefilm. Hvad er en personlig top-ti liste værd , når den består af Teletubbies, Ninja Turtles og F for får?
3. Ingen afspilningsliste funktion
På Netflix kan man ikke oprette en personlig afspilningsliste. Hvis man falder over en film, man vil se senere, så skal man sidde og fedte med pen og papir. I den amerikanske udgave af Netflix findes “personlig afspilningsliste”.
4. Virker ikke i udlandet
Tager man på skiferie til Frankrig, så kan man ikke benytte Netflix uden brug af ninjatricks, som Hr. og Fru Danmark aldrig finder ud af.
5. Ingen offline brug af Netflix
Tager man Ungrejs bussen til Spanien, så er turen lang og kedelig, lige ind man rammer den spanske kyst. På sådan en lang og kedelig bustur er det godt at have medbragt underholdning på sin iPad eller smartphone. Men Netflix virker ikke offline modsat andre tjenester, såsom Apple iTunes store, hvor man kan leje film til offline visning.
6. Kun to aktive afspillere af gangen
På Netflix kan man kun afspille to film af gangen. Hvis ungerne Bo og Bente afspiller hver deres film på børneværelserne, så kan far og mor ikke se film i stuen på samme tid.
7. Ingen tekstbaseret oversigt over film
Selvom det er fedt at se billeder af filmplakater, så mangler der i den grad et overblik over alle filmene. Der mangler en simpel tekstbaseret liste over alle film i alfabetisk eller genrebaseret orden, så man kan overskue det enorme katalog af film.
8. Gule undertekster er generende
I Danmark kan vi godt leve med undertekster. Der er dog forskel på farven på underteksterne, hvilket kan være meget generende. På et Apple TV er underteksten behagelig hvid ligesom undertekserne på normalt TV. På PlayStation 3 via Netflix er underteksterne skrigende gult, hvilket er meget generende.
9. Filmene ligger ikke på Netflix for evigt
Netflix skifter løbende indhold, så nye tiltler kommer til, mens andre forsvinder. Du skal altså sørge for at se film og serier med det samme – de er der måske ikke om 3 måneder.
10. Svingende kvalitet pga. kapacitetsproblemer
Det er fredag aften, og du vil se en film på Netflix sammen med kæresten. Sjovt nok har resten af landets befolkning fået samme gode ide, og den ellers normalt fremragende billedkvalitet i “Xtreme-HD” på dit Apple TV ligner nu pludselig farvede legokloder.
Mere nyt om temaet
Siden vi publicerede denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 26/11/2012 blev bolden spillet videre med en artikel omkring Virker E-mærket in real life? Vi har testet det – Artiklen kan du læse her her. Se også seneste nyt om tematikken her.