Netflix-chef: mængden af egne shows vil eksplodere

I fremtiden skal halvdelen af vores programmer være Netflix-producerede, lyder målsætningen fra streamingselskabet.

Netflix-chef: mængden af egne shows vil eksplodere

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Når du i dag tuner ind hos streaminggiganten Netflix, er det de færreste programmer der er produceret af Netflix selv. Det vil selskabet lave om på.

I et interview med amerikanske Variety, fremlægger økonomidirektør, David Wells, Netflix’ planer for fremtidige programmer. ” Vi har været på en flerårig kurs mod stadigt flere egenproducerede programmer, […] Vi er nu et sted mellem to tredjedele til halvvejs fra at nå vores mål om 50 procent originale Netflix-shows”

I 2016 vil selskabet lancere 600 timers egenproducerede serier og film, en fremgang på 33% i forhold til de 450 times originale Netflix-programmer i 2015.

David Wells forudser samtidigt, at lavere produktionsomkostninger vil få udbuddet til at eksplodere med eksempelvis flere miniserier. ”Serier skal ikke partout være home-runs – vi producerer gerne både singler, doubler eller tripler når omkostningerne følger med” siger chefen og slutter ”Vi vil elske at få fortalt så mange historier som muligt”

Mere amerikansk indhold, kommer samtidig ikke til at gå ud over lokalt indhold udenfor USA’s grænser. David Wells forsikrer, at 20 procent af det tilgængelige indhold vil være produceret lokalt.

Se også:  Tag et Netflix-tjek og se, om dit netværk holder [TIP]

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Kedelig sommer

Satsningen kommer i kølvandet på en skuffende sommer, hvor antallet af nye tilmeldinger faldt drastisk i forhold til året før.

I hjemlandet USA, blev det til bare 0,16 millioner nye tilmeldinger i det seneste kvartal – mod 0,9 millioner året før. Det store fald i nye abonnenter tilskrives Netflix’ beslutning om at hæve priserne på grundabonnementerne med 2 dollars per måned.

Netflix tæller i alt over 83 millioner abonnenter, heraf 47 millioner i USA.

Læs også:  Ny Netflix-feature begrænser dataforbruget

Seneste nyt om Nyheder