Netflix fortsætter flot fremgang

Netflix har fremlagt regnskab for 2. kvartal 2021. Streamingtjenesten fortsætter med at vokse, men tilgangen af nye brugere er aftaget en smule siden starten af året.

Netflix fortsætter flot fremgang

Netflix’ nye regnskab viser, at omsætningen steg i 2. kvartal 2021 til 7,3 milliarder dollars svarende til 46 milliarder kroner. Det er en stigning på 19 procent i forhold til sidste år.

Streaminggiganten har nu flere end 209 millioner betalende abonnenter – en stigning på 1,5 millioner sammenlignet med den forventede stigning på 1 million. Det er lidt flere, end hvad Netflix havde forventet.

Driftsmarginen ligger på 25,2 procent, hvilket er en stigning på 3 procent i forhold til samme kvartal sidste år. Selv om der er tale om en fremgang, er væksten dog aftaget noget sammenlignet med 1. kvartal 2021.

Læs også: Netflix’ indtog i gamingverden begynder med gratis mobilspil

De mest populære titler på Netflix

I regnskabet har Netflix også afsløret, hvilke originalt indhold, som Netflix selv ejer rettighederne til, der er streamet mest.

Shadow and Bone har vist sig at være populær og er blevet set af 55 millioner husstande de første 28 dage. Sweet Tooth klarede sig endnu bedre med 60 millioner.

Serier som datingprogrammet Too Hot to Handle og realityporgrammet The Circle sås af henholdsvis 29 og 14 millioner husstande. Zack Snyders Army of the Dead blev streamet af 75 millioner husstande i løbet af de fire første uger. Army of Thieves, der kan ses som en slags prequel, kommer i slutningen af året. Kevin Harts Fatherhood blev streamet af 74 millioner husstande og The Mitchells vs The Machines af 53 millioner.

Endelig pralede Netflix lidt med den anerkendelse, deres originale indhold har fået: I alt 129 Emmy-nomineringer, hvoraf 24 gik til The Crown, 18 til The Queen’s Gambit og 12 til Bridgerton.

Læs også: Disse bredbåndsudbydere giver rabat på streamingtjenester