Netflix hæver priserne på to abonnementer med 10 kroner

Nu bliver det dyrere at bruge Netflix, hvis du enten har et Standard- eller Premium-abonnement. De koster nu henholdsvis 99 og 129 kroner.

Netflix hæver priserne på to abonnementer med 10 kroner

Er du en af mange abonnenter af streamingstjenesten Netflix, skal du formentlig finde 10 kroner mere op af lommen fremover. Netflix har nemlig sendt en e-mail ud til dets brugere om, at priserne på to af de tre abonnenter stiger med 10 kroner.

Læs også: Netflix dropper stjerne-rating: Giv tommel op i stedet

Det er abonnementerne Standard og Premium, som nu er blevet dyrere at bruge – altså de to mest populære abonnementer, som giver adgang til henholdsvis HD- og Ultra HD-streaming og flere enheder. Hvor de før kostede 89 og 119 kroner, koster de nu 99 og 129 kroner. Har du derimod Netflix’ billigste Basis-abonnement, som kun giver adgang til SD-kvalitet på én enhed, kan du glæde dig over fortsat at skulle betale 79 kroner.

Prisændringerne ser altså ud som følger:

  Før Efter
Basis 79,- 79,-
Standard 89,- 99,-
Premium 119,- 129,-

Netflix begrunder prisstigningen med, at man ønsker at fortsætte med udgive de ofte populære egenproducerede serier, hvilket der naturligvis er en del udgifter forbundet ved. Også funktionen, hvor man kan downloade film og serier til offlinebrug, er blandt årsagerne, lyder det fra Netflix.

Læs også: Netflix: Download film og TV-serier direkte på SD-kortet

Tilbage i juli måned 2015 hævede Netflix også de danske priser med 10 kroner. Her steg Basis fra 69 til 79 kroner, Standard fra 79 til 89 kroner og Premium fra 109 til 119 kroner.