Netflix overvejer mulighed for offline streaming

Streaming-giganten Netflix afviser ikke, at give mulighed for at hente serier og film til senere offline-streaming.

Netflix overvejer mulighed for offline streaming

Netflix og andre lignende streaming-tjenester har en stor svaghed: de er afhængige af, at du er forbundet til internettet før du kan streame løs af selskabets store udbud af film og serier.

En offline-funktion, hvor du kan downloade indhold på forhånd, før flyturen eller rejsen, er derfor eftertragtet. En funktion som Amazon Video og YouTube Red begge har tilbudt i det seneste år.

Netflix administrerende direktør, Reed Hastings, antyder nu til TechInsider, at den efterspurgte funktion kan være på vej.

” Vi forholder os åbne overfor muligheden […] det er langt fra alle netværk der leverer samme pålidelighed, og det er derfor en feature som vi har i sinde” lyder det, fra Netflix-chefen.

Se også: Google lancerer reklamefri YouTube Red

Hos den direkte konkurrent, Amazon Video, fungerer offline-funktionen ikke uden begrænsninger. Efter at en offline film eller serie er hentet er den kun tilgængelig i 48 timer, før videoen slettes fra enheden.

TechInsider maner her til tålmodighed, for en offline-funktion vil kræve en ny runde forhandlinger med indholdsudbydere – en proces der kan trække ud, før offline-Netflix kan blive en realitet.

Læs også: Netflix slipper farverne løs: nu kan du streame i HDR