Netflix til iOS får spatial audio – biografilyd i ørene

Netflix er godt i gang med at opdatere til at understøtte Spatial Audio til iOS - det skal give lyd i biografkvalitet i ørene.

Netflix til iOS får spatial audio – biografilyd i ørene

Der er nok mange, der vil hævde, at Apples AirPods Pro og AirPods Max er lige lovligt dyre. Kvalitetsmæssigt ligger de på niveau med andre høretelefoner og earbuds i samme prisklasse – og er måske endda også bedre i følge mange.

Men en af fordelene ved Apples dyrere earbuds er, at de fungerer bedre med iOS og har funktioner som spatial audio, som visse apps kan udnytte, som for eksempel Netflix.

Netflix understøtter Spatial Audio

Netflix har for nylig opdateret sin iOS-app, og nu ser det ud til, at appen giver mulighed for at bruge spatial audio.

Det betyder, at hvis man har et par AirPods Pro eller AirPods Max, så kan man se og ikke mindst lytte til Netflix på sin iPhone eller iPad på en helt ny måde.

Se også: Priser på headset

3D-lyd fra alle leder og kanter – som i biografen

Hvis man ikke rigtigt ved, hvad spatial audio indebærer, så er det kort sagt 3D-lyd. Det betyder, at i stedet for at lyden kommer fra højre eller venstre, så kan funktionen skabe en effekt, så man oplever, at lyden kommer forfra, bagfra eller fra en hvilken som helst anden vinkel.

Det er lidt samme oplevelse, som når man ser en film i biografen, men altså i høretelefonerne.

Opdateringen er på vej ud til alle iOS-enheder, så ser du endnu ikke muligheden i din Netflix-app, så fortvivl ej, det kommer. Det er dog værd at nævne, at ikke alle Netflix-titler er kompatible med spatial audio, så det spiller også ind på lyden.

Herunder kan du se aktuelle priser på AirPods Max:

De bedste priser på Apple AirPods Max

Opdateret 30/9 2023

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Salgsbutikken
Mindstepris
3.941,-
3.941,-
Komplett.dk
Mindstepris
3.969,-
3.969,-
Dustinhome.dk
Mindstepris
4.190,-
4.190,-

Apple AirPods Max udbydes af 28 udbydere. Du kan spare op til 1.358,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Apple AirPods Max

Sammenlign aktuelle priser hos 28 webshops »

Se også: Nyheder om streamingtjenester og lyd