Sådan ser Chromecast med Android TV og fjernbetjening ud

Nu får vi endelig et bedre indtryk af Googles kommende Chromecast med Android TV, også kaldet "Chromecast with Google TV", og en medfølgende fjernbetjening.

Sådan ser Chromecast med Android TV og fjernbetjening ud

Der er stor interesse for Googles kommende Chromecast, som ser ud til at blive meget anderledes end de nuværende. Udover at den får en fjernbetjening med, så kommer den også med Android TV. Indtil videre har vi kun set udviklerudgaven af den, men nu er der endelig blevet lækket billeder. Se billederne af Chromecast med Android TV her.

Google forventes at lancere “Chromecast with Google TV” den 30. septembersammen med en ny Google Assistent-højtaler og Pixel 5-telefonerneDet er dog kun de to sidstnævnte Google selv har sagt er på vej, men vi forventer de også har den nye Chromecast med til præsentationen.

Navnet kan man også undre sig over, men det forventes at Google vil relancere Android TV under navnet Google TV – derfor “Chromecast with Google TV”.

Læs også: Google afslører snart ny Nest-højtaler

Chromecast med Dolby Atmos og Dolby Vision

Ikke nok med at den får Android TV og en fjenbetjening, så kommer den også med Dolby Atmos og Dolby Vision – selvfølgelig op til 4K-opløsning. Der forventes også en bedre ydelse med en opgraderet hardware og understøttelse af HDMI 2.1.

Her kan du få et indtryk af designet på Chromecast with Google TV:

Den ligner meget de lækkede billeder vi allerede har set tidligere. Fjernbetjeningen får dedikerede knapper til Google Assistent, Netflix og Youtube. Der er ikke en dedikeret knap, men denne Chromecast forventes også at komme med Disney+.

Med denne nye Chromecast behøver man ikke længere bruge mobiltelefonen til at caste indhold til TV-skærmen. I stedet kan man styre det hele med fjernetjeningen, som sandsynligvis vil kunne “forstå” de fleste Smart-TV på markedet, så man kun behøver bruge en enkelt fjernbetjening.

Læs også: Lanceringsdato og pris på Google Chromecast med Google TV lækket