Squid Game genskabt med 456 000 dollar i præmie

Squid Game er blevet genskabt i virkeligheden med præmie på 456 000 dollars - ikke helt så voldeligt, men stadig underholdende at se.

Squid Game har været et at Netflix’ mest sete og omtalte programmer i 2021. Efter sigende skal serien have indbragt Netflix 900 millioner dollars i abonnementsindtægter. Programmet lykkedes også at dominere halloween, hvor det var populært at klæde sig ud som personer fra programmet.

Squid Game i virkeligheden

Derfor kommer det nok heller ikke som den største overraskelse, at flere har bestemt sig for at prøve at genskabe programmet i virkeligheden. En af dem er den populære YouTuber MrBreast, som det er lykkedes at genskabe hele Squid Game-settet, samle flere hundrede spillere og tilmed tilbyde en pengepræmie på 456.000 dollars til den endelige vinder.

squid game real life

Se også: Bedste telefoner til streaming

Ingen dræbte – men stadig ret intenst

Denne version var naturligvis mere kontrolleret, hvor ingen blev dræbt, men den var stadig ret intens. Spillet var ret identisk med det i serien, inklusive gåturen over en glasbro, rødt lys, grønt lys og slikspillet. Den eneste forskel var finalen, hvor de udskiftede det egentlige Squid Game med stoledans. Men det er stadig en sjov video at se på.

Hvis man har en halv time til overs, så tag et kig, især hvis du er vild med Netflix-serien. Det er en meget troværdig genskabelse og det er ikke så overraskende med tanke på, at det efter sigende skal have kostet 3,5 millioner at få den i kassen.

I skrivende stund har videoen rundet 107 millioner visninger på YouTube – videoen blev publiceret den 24. november, så det er gået hurtigt med at runde 100 millioner visninger.

Se også: Nyheder om streaming