TV2 Play hæver prisen på sport – så kan du se mere fodbold

TV2 Plays sportspakke 'Favorit + Sport' bliver dyrere fremover for både nye og nuværende kunder - til gengæld kan man se mere fodbold.

TV2 Play hæver prisen på sport – så kan du se mere fodbold

Er man til sport og særligt fodbold, er der masser af muligheder for at købe sig adgang til det online – også hos TV2 Play. Det er dog efterhånden blevet uhyre dyrt at se sport på tv og online og nu stiger priserne også for at se sport på TV2 Play.

Op mod 20 kroner dyrere at se sport på TV2 Play efter ny prisstigning

Fremover bliver det op mod 20 kroner dyrere at se sport på TV2 Play. TV2 Play kommer nemlig til at vise mere fodbold i denne sæson.

Pakken, der hedder ‘Favorit + Sport’ kommer fremover til at koste 169 kroner om måneden, hvis man kan leve med reklamer og uden reklamer koster pakken 199 kroner om måneden. Det er en prisstigning på ti kroner, mens kunder, der har været med længe, vil få en stigning på 20 kroner.

Prisstigning gælder allerede fra nu for nye kunder og fra 1. oktober for eksisterende kunder. TV2 satte også prisen op i januar, så noget tyder på, at der jævnligt kan komme prisstigninger på tjenesten.

Se også: Mobilabonnementer der inkluderer streamingtjenester

Mere fodbold

Og hvad får man så for de ekstra penge, man skal betale? Mere fodbold, nemlig Europa League og Conference League, hvor der også er danske hold med.

Seerne vi også fortsat kunne se fodbold fra den italienske Serie A.

Se også: Sammenlign priser på streamingtjenester

Alle udbydere enige: Sportsrettigheder er dyre

TV2 er ikke ene om at bruge særligt fodbold som undskyldning for at hæve priserne. Sportsrettigheder og særligt fodboldrettigheder er nemlig dyre, lyder det samtykkende fra alle de tv-stationer og online-tjenester, der viser sport.

Se også: Nyheder om tv-pakker og streaming