WSJ: Apple TV+ har flere abonnenter end Disney+

Ifølge Wall Street Journal har Apple TV+ over 33 millioner abonnenter og er dermed større end Disney+, ifølge avisens egne tal.

WSJ: Apple TV+ har flere abonnenter end Disney+

Apples TV-streamingtjeneste, Apple TV+ er stadig blandt de nye aktører på banen. Tjenesten blev lanceret sidste år og ifølge Wall Street Journal går det rigtig godt – i hvert fald hvis man tæller abonnenter.

Det siges nemlig, at Apple TV+ har flere abonnenter end tjenester som Hulu, der har været med betydeligt længere, og nylancerede Disney+. Ifølge Wall Street Journals oplysninger har Apple TV+ 33,6 millioner abonnenter, hvor Hulu ligger på 31,8 millioner, og Disney+ på omkring 23,2 millioner.

Analysefirmaet Sensor Tower mener dog, at Disney+ allerede har over 41 millioner abonnenter, så Wall Street Journal er noget mere forsigtige i deres estimat.

Læs også: Disneys streamingtjeneste lanceres i Danmark til sommer

Det første år med Apple TV+ er gratis for mange

Det lyder umiddelbart godt for Apple med over 33 millioner abonnenter, men der er mere til historien end som så. Apple TV+ følger nemlig gratis med, hvis man køber en ny Apple-enhed. Det gratis abonnement varer i et år, og derefter kan man købe sit abonnement for 4,99 dollars om måneden.

Det er endnu uvist, hvor mange kunder, der vil blive ved med at betale for tjenesten efter det gratis år, og det kan få stor betydning for antallet af abonnenter.

Det er dog et smart træk fra Apples side at give abonnementet gratis, for at lokke kunderne til tjenesten. Desuden er 4,99 dollars billigt i forhold til mange andre af streamingtjenesterne på markedet, og formentlig vil der i løbet af den kommende tid komme mere indhold at vælge imellem på Apples tjeneste, hvilket selvfølgelig også vil gøre den mere interessant for kunderne.

Læs også: Apple opnår rekordhøjt resultat for årets første kvartal