YouTv lanceret, en “bland selv” streamingtjeneste

YouTv er netop lanceret her til morgen og er endnu en streamingtjeneste, som danskere kan kaste sig over. Bag tjenesten, som er lidt anderledes end de andre på markedet, står TDC.

YouTv lanceret, en “bland selv” streamingtjeneste

TDC har, med lanceringen af en helt ny streamingtjeneste her til morgen, gjort streamingudbuddet endnu sværere for danskerne at navigere rundt i. Hvilke tjenester skal vi kaste vores hårdttjente penge efter? YouTv er i hvert fald ikke som alle de andre, hvor man her kan vælge mellem forskellige pakker, og selv sammensætte tv-kanaler og streamingtjenester.

Ifølge TDC er YouTv i selvstændig underholdningsløsning til de forbrugere, der ønsker et udelukkende digitalt alternativ til den traditionelle tv-pakke. Med YouTv får de mulighed for frit at vælge mellem de mest foretrukne tv-kanaler og streamingtjenester samlet i en helt enkel og fleksibel løsning.

Læs også: Nyheder om streaming, TV og serier

YouTv har mere end 40 kanaler og 8 streamingtjenester

I YouTv har man rig mulighed for selv at vælge hvilket indhold man vil have i tjenesten. Her kan der vælges mellem hele 40 kanaler og 8 streamingtjenester, fordelt på fire pakker. Man vælger indholdet ud fra point, som afgører prisen på pakken.

En TV-kanal koster 1 point og en streamingtjeneste koster mellem 2 og 6 point. Den billigste pakke inkluderer tre point, mens man i den dyreste har 30 point at lege med.

YouTv: Priser fra 199 kroner per måned

Man kan som bruger vælge mellem fire forskellige abonnementer på 3, 10, 20 eller 30 point. Her er et overblik:

  • YouTv pakke 1: Prisen er 199 kroner per måned og man får 3 point. Her kan man fx vælge tre TV-kanaler.
  • YouTv pakke 2: Prisen er 299 kroner per måned og man får 10 point.
  • YouTv pakke 3: Prisen er 399 kroner per måned og man har 20 point at gøre godt med.
  • YouTv pakke 4: Her er prien 499 kroner per måned og man får 30 point.

Se også: De billigste streamingtjenester og pris på dem

YouTv streaming
YouTv streamingtjenesten lader dig selv sammensætte dine tjenester. Her er et forslag i pakken til 499 kroner per måned.

Alle abonnementer giver desuden adgang til DRTV, som er den mest brugte danske streamingtjeneste, Xee, hvor man bl.a. finder YouSee Originals samt et bredt streamingkatalog af både nye og ældre film og serier fra Paramount og Fox. YouTV kan i starten ses via mobil og tablet, computer og Chromecast. En Apple TV app er på vej

Læs også: Googles tv-dongle hedder ”Chromecast with Google TV”

Frister YouTv jer?