Apple klar med pudseklud til 179 kroner – 3 måneders leveringstid

Apples nye Polishing Cloth koster over 179 kroner og er ikke kompatibel med alle enheder - leveringstiden er op mod tre måneder.

Apple klar med pudseklud til 179 kroner – 3 måneders leveringstid

Apple havde en del nye produkter ved sit Unleashed-event forleden. Blandt dem var nye MacBook Pros, tredje generation af AirPods og nye farver på HomePod mini. Der var dog et produkt, der ikke var med i selve keynote-præsentationen.

Apple Polishing Cloth til 179 kroner

Apple sælger nu også en pudseklud, Polishing Cloth, til at holde skærmene fine med. Og den koster lige så meget som en 20W USB-C adapter.

Kluden er lavet i et ”soft, nonabrasive material” og kan rengøre “enhver Apple-skærm, også nano-tekstur glas, sikkert og effektivt”.

Vi antager, at den fungerer lige så godt på ikke-Apple skærme, men det skal selvfølgelig testes. Apple har ingen liste med specifikationer for kluden, så vi ved heller ikke, hvor stor den er. På billeder ser den ud til at være kvadratisk med et lille Apple-logo i det nederste højre hjørne.

Se også: Ny MacBook Pro 2021 ligner årets vildeste laptop

Kompatibel med disse enheder

Apple meddeler, at den er kompatibel med iPhone 6 og nyere, MacBooks og iMac fra 2015 og frem, alle iPads, Apple Watches, iPod Touch-enheder og Pro Display XDR. Spændende hvad der sker, hvis den bliver brugt på andre enheder…

I følge Apple selv er der op til 3 måneders ventetid på levering af den nye pudseklud – mon det er den verdensomspændende chipmangel, der er skyld i det? Pudsekluden fra Apple er nu tilgængelig i Apples onlinebutik

Se også: Nyheder om Apple produkter

Efterfølgende nyt

Få efterfølgende nyt i kronologien og tjek absolut seneste nyt om emnet. Steen Jørgensen har bragt sagen videre. 19/10/2021 pustede redaktionen nyt liv til historien med en artikel omkring emnet EU afviser Apples påstande om at USB-C-krav hæmmer innovation – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.