Billig streaming: Flere nye Chromecasts på vej

Googles medie-dongle står til at blive afløst af to nye enheder: En forbedret udgave og en til musik-streaming.

Billig streaming: Flere nye Chromecasts på vej

En ny forbedret version af Googles Chromecast-dongle er ifølge 9to5Google på vej. Enheden vil, ifølge den uofficielle kilde, hedde ’the new Chromecast’ og vil byde på forbedret trådløs forbindelse, og nye features.

Den trådløse forbindelse vil nu understøtte den hurtigere 802.11ac standard og en hovedfeature bliver den såkaldte ’Fast Play’ som vil sikre en væsentlig hurtigere forbindelse. Slutteligt rygtes der om support af ’feeds’, hvilke er ikke nævnt, men vil givetvis være fotos fra dine sociale medier eller nyheder fra indholdsudbydere.

Læs også: Få 3 måneders gratis Deezer Premium+ med Chromecast

Den anden Chromecast, vil hedde ’Chromecast Audio’ og vil fungere på samme vis som Chromecast-donglen, men vil altså overføre lyd til hjemmets anlæg frem for levende billeder til stuealteret.

Lækkede billeder antyder samtidig, at den nye enhed helt vil skrotte dongle-formatet for i stedet at være en lille rund sag med de nødvendige ind- og udgange til musik-streaming, herunder et mini jack-stik.

Hvor meget de to nye enheder vil koste er fortsat uvist, men vil givetvis ikke stige væsentligt i forhold til de 270,- kroner den koster i dag. De to ny enheder forventes at få debut til et Google-lanceringsevent den 29. september.

Se også: Google lancerer internetkabel til Chromecast

Den nye Chromecast vil få et nyt rundt design.