DR lover Chromecast-understøttelse inden sommerferien

DR er inden sommerferien klar med understøttelse af Chromecast i DR TV til både iOS, Android og Google Chrome-browseren.

DR lover Chromecast-understøttelse inden sommerferien

Hvis du ser nogle af DR’s mange programmer, men samtidig ærgrer dig over, at du officielt ikke kan streame det fra din smartphone, tablet eller computer over på den store tv-skærm, er der gode nyheder forude.

Læs også: DR springer streaming til Apple TV og Chromecast over

DR oplyser nemlig på sin hjemmeside, at der inden sommerferien i år vil komme understøttelse af Googles Chromecast-streamingteknologien til Android- og iOS-enheder samt computere (Windows, Mac og Linux) med Google Chrome-browseren, der har udvidelsen installeret.

Med det vil du kunne nyde det store katalog fra DR TV med et simpelt tryk på det sædvanlige Chromecast-ikon i den allerede eksisterende app til iOS og Android og ikke mindst DR’s hjemmeside.

Læs også: TV2 Play understøtter nu Chromecast

DR er dermed blandt de sidste rækken af danske streamtjenester, der understøtter enten Chromecast- eller AirPlay-teknologien til fjernsynet hjemme i stuen. Der er blandt andet TV2 Play, ViaPlay, Netflix og HBO Nordic, der har tilføjet en af disse eller begge teknologier i sine apps.

Mobilsiden.dk holder i løbet af den kommende tid et vågent øje med DR’s lancering af Chromecast-understøttelse til DR TV.