HTC: intet smartwatch i år

HTC’s amerikanske direktør, Jason Mackenzie, udskyder wearable-planer til fremtiden.

HTC: intet smartwatch i år

HTC inviterer verdenspressen til stort presse-event i New York i aften. Håber du på et smartband, smartwatch eller anden wearable fra den taiwanesiske producent, må du dog vente noget tid endnu.

Det var eller planlagt, og rygtet, at HTC ville fremvise deres bud på en wearable til dette efterår. Disse planer er nu skrinlagt.

HTC’s amerikanske direktør Jason Mackenzie, udtaler til re/code at HTC’s planer trak ud: ”Vi havde planer om en wearable i denne periode […] De nåede bare ikke at blive ført ud i livet’

HTC: wearables er ikke gode nok

Drew Bramford, lederen for HTC’s Creative Labs (en enhed som udvikler HTC’s wearables) tror heller ikke på nuværende generation af smart-ure. ” Markedet byder på mange wearables i dag,” Forklarer Drew Bramford ”men der er ingen gode grund til at have dem på dagligt. Når vores produkt rammer handlen, vil vi sikre os at der er overbevisende argumenter, for altid at have det på sig”

HTC satser derfor i stedet på at succes ved første forsøg. Drew Bramford bekræfter ”Vores strategi vil få os i mål: vi tager os god tid, men vi vil ramme plet”

Wearables boomer ellers

HTC’s tilbageholdenhed står i kontrast til markedsudviklingen. Seneste undersøgelse fra Canalys fremviste en syvdobling i salget af wearables fra 2013 til 2014.

Samtidig tilbyder både giganter som Apple, Google, Samsung, LG, Sony og flere, løsninger til både smartwatches og self-trackere.