Nu virker VLC til Android med Chromecast

Efter flere års ventetid understøtter den populære videoafspiller, VLC, nu casting af indhold til Chromecast - indtil videre kun i en betaudgave til Android.

Nu virker VLC til Android med Chromecast

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Videoafspilleren VLC er ikke kun et særdeles populært program til computere. Også appen, som både findes til Android og iOS, er vældig populær til at afspille videoer med. Den har dog, ifølge de mange brugere, manglet én vigtig feature: muligheden for at caste indholdet til en Chromecast.

Denne feature har været undervejs i adskillige år – ja, faktisk siden 2014. Men nu er den her rent faktisk. Funktionen er implementeret i den nyeste betaudgave af VLC til Android (version 2.9.0), som er en eksperimentel udgave af appen.

Læs også: De bedste apps til Chromecast i 2017 [TIP]

Hvis du har lyst til at prøve den nye udgave af VLC med Chromecast, skal du først melde dig som tester her. Straks får du adgang til “VLC for Android (Beta)”, som den hedder i Play-butikken – den kan du downloade her. Appen er installeret som en selvstændig app ved siden af den normale VLC-app.

VLC
Foto: Droid-life.com

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Det skal bemærkes, at den nye Chromecast-funktion endnu ikke fungerer helt fejlfrit. Flere brugere melder om ustabilitet, hvilket dog må forventes at blive rettet, når funktionen på et senere tidspunkt finder vej til den stabile udgave af VLC-appen.

Cast-ikonet ligger øverst i appen ved den orange bjælke ved siden af søgeikonet. Ligesom du er vant til fra andre apps, skal du vælge hvilken enhed du vil caste til, og så bør indholdet straks afspille på tv’et. Via Chromecast er det også muligt at afspille playlister og slå undertekster fra.

Seneste nyt om Nyheder