Overblik: Smartwatches vinder frem

Endnu en uge er gået, hvilket betyder, at vi som sædvanligt giver et overblik over sidste uges tophistorier.

Overblik: Smartwatches vinder frem

I denne omgang af sidste uges overblik, tager vi et kig på resultatet af afstemningen om smartwatches samt sidste uges populære artikler, hvor producenten Huawei hyppigt dukker op. Vi starter med afstemningen. 

Det kære smartur, eller smartwatch, ser ud til langsomt at blive mere udbredt. Det fik en hård start, men produkterne er med tiden blevet bedre, og det ser efterhånden ud til, at flere finder mening i at rende rundt med et. Blandt Mobilsidens læsere er der 62,40 procent, der har stemt at de bruger et smartwatch og 14 procent, der overvejer at købe et. 23 procent har stemt, at de ikke bruger et smartwatch og heller ikke overvejer det. 

Afstemningen har i skrivende stund samlet 48 kommentarer, hvor der argumenteres for og imod smartwatches:

“Nej, de er frygtelig grimme i forhold til rigtige ure”

Skriver Ken Tacconi.

Casper skriver:

“Jeg bruger mit gear s3 hver dag. Jeg kan se hvem der kalder, og om det er vigtigt nok til at forstyrre mit arbejde ved at hive mobilen op af lommen. Udover det så er der selvfølgelig tekst, discord, og andre sjove ting jeg kan læse diskret uden at finde mobilen frem. Og så selvfølgelig til at se hvad klokken er. Det er jo trods alt et smartUR.”

Resultatet af afstemningen kan du se her.

Sidste uges mest læste nyheder

Så let installerer man Google Apps på Huawei Mate 30 Pro
Ugens mest læste handler om Huaweis nye Mate 30 Pro. På trods af nyheden om manglende Google apps i flagskibet, så er interessen enorm. Når det så viser sig, at den alligevel kommer til Danmark og man let kan få Googles apps på den, så er der tydeligvis mange der gerne vil læse med.

Test: Mobilt bredbånd fra Teleselskabet 3 med udendørsantenne
Vi har afprøvet teleselskabet 3s nye ekstra kraftfulde mobile bredbånd, hvor der sluttes en ekstern antenne til en router.

Huawei Mate 10 Pro får også Android 10
Nyheden om Android 10 til den to år gamle Mate 10 Pro er sidste uges tredje mest læste nyhed. 

Huawei inviterer til dansk lancering af flagskib
Nej, det er ikke Mate 30 Pro der menes, men et helt andet flagskib. Vi har et bud på hvilket i artiklen.

Xiaomi Mi Mix Alpha – vanvittig fremtidsmobil
Knap 100 kommentarer har nyheden med Xiaomis nye vilde smartphones samlet sammen. De mobilen med 180 procent skærm her.

Sagen fortsætter

Der er kommet nyt i sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 27/9/2019 kørte vi et indlæg omkring Afstemning: Bruger du et smartwatch? (2019) – Artiklen finder du her. De sidste nyheder om emnet finder du her.