Bedste pris på Samsung Galaxy S21 og S21+ – perfekt match med 3

Samsung Galaxy S21 og S21+ og 3 er et perfekt match, da begge har fokus på innovation og brugeroplevelse.

Bedste pris på Samsung Galaxy S21 og S21+ – perfekt match med 3

(Annoncørbetalt indhold lavet i samarbejde med 3) Teleselskabet 3 har siden de gik i gang i Danmark tilbage i 2003 brændt for teknisk innovation, som giver mennesker frihed, åbenhed og endeløse muligheder. Det er gennem mange år sket i tæt samarbejde med Samsung, hvilket har betydet, at Samsung telefoner og tilbehør har været blandt de bedste sælgende hos 3 gennem mange år.

3 har i dag stort set lige så mange kunder som de nærmeste konkurrenter, men de skiller sig ud ved at have mange såkaldte ’early adopters’. Det er brugere, at der er hurtige til at tage ny teknologi til sig. For eksempel de nye Galaxy S21-telefoner fra Samsung. Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S21 og S21+ hos 3.

Galaxy S21 og S21+ er perfekt match for 3-kunder

S21-serien er for dem, der vil have en topmobil med fantastisk kamera, lang batteritid og stor, flot skærm. Kort sagt for dem, som ikke vil nøjes. Telefonerne er et perfekt match for Android-fansene blandt 3’s kunder, der går efter den ultimative mobiloplevelse, og som samtidig vil være klar til 5G.

Den store skærm og gode batteritid gør det interessant for kunderne at benytte sig af de tilbud på tjenester, som 3 giver. TV 2 PLAY (tv-underholdning), Deezer (musik), Discovery+ (tv)-underholdning), Saxo (bøger og lydbøger) og Wype (magasiner). Mange telefoner har store skærme, men de skal også være skarpe, vise flotte og korrekte farver samt være lysstærke, nu vi begiver os mod lysere tider med mere sol. De kriterier opfyldes til fulde med de nye S21-telefoner og derfor egner de sig perfekt til 3’s mange tilbud på underholdningtjenester.

eSIM til Galaxy Watch og 5G godt i gang

En særlig fordel ved at vælge S21 eller S21+ hos 3 er, at man kan få eSIM til et Galaxy Watch fra Samsung. 3 var faktisk det første danske teleselskab, der lancerede eSIM til smartwatch fra Samsung. Det er et tegn på det tætte samarbejde, som 3 og Samsung har om at fokusere på innovative produkter og gøre det nemt at være kunde hos 3. Med et for eksempel Galaxy Watch 3 med eSIM koblet til en ad de helt nye telefoner fra Samsung, opnår man den totale frihed.

De nye telefoner fra Samsung kommer naturligvis også med 5G. 3 er godt i gang med at opgradere sit mobilnet ti fremtidens netværksteknik og derfor er de to nye modeller oplagte at investere i. Værd at bemærke er også, at Samsung vil give de to telefoner tre store Android-opdateringer, så de får Android 14 i 2024. Samtidig vil Samsung sikkerhedsopdatere telefonerne i fire år, så man kan trygt bruge dem helt frem til 2025.

Tilbud på Galaxy S21 og S21+ hos 3

Lige nu er der frit valg mellem Galaxy S21 og S21+ med 128 GB. Det betyder, at uanset om du køber S21 eller S21+ koster telefonen det samme, kun 141 kroner pr. md. Du sparer 1.560 kr. på S21+. Tilbuddet gælder dog kun på 128GB modellen og forudsætter køb af abo. Mindstepris lander på 6.700 kroner. Bemærk i øvrigt også, at Phantom Pink ikke er tilgængelig hos 3.

3’s tilbud på S21 og S21+ kører fra og med nu til den 5. april.

 

Seneste tilføjelse til sagen

Redaktionen kunne ikke gøre andet end at følge op på fortællingen. Daniel Søgaard Hald fulgte op på sagen. 25/9/2020 fik historien nye ben at gå på med en artikel om Hvordan vil fremtidens smartphone se ud? – Følg den videre udvikling her. Tjek også seneste nyt om temaet her..