Bruger du meget data på telefonen?

Vi bruger mere og mere data på mobilen, så det er vigtigt med meget data i ens abonnement.

Bruger du meget data på telefonen?

Vi er blevet mere og mere vante til, at vi hele tiden har internetforbindelse, hvorfor vi også bruger vores data på telefonen uden at skænke det en tanke. Det er et forbrug, som blot er blevet til en vane, men det er også et forbrug, som stiger mere og mere. I dag er der en stor efterspørgsel på mere data, hvilket siger noget om, at vi også bruger vores telefoner mere og mere.

Streaming af film og serier

En af de største sugere af vores data er streaming, hvilket mange af os kan nikke genkendende til, at vi gør, hvis vi er på farten, skal have noget underholdning til børnene eller noget helt tredje. Når man streamer serier eller film over data på telefonen, vil man hurtigt løbe tør for data, hvis man ikke har nok data via sit abonnement.

Afhængigt af hvor meget data du har, løber de fleste ikke tør ved at streame et par film. Men bruger du streaming dagligt, kan det være en god idé at se efter, om du kan finde en billigere løsning i forhold til et ny abonnement.

Vælg et abonnement, hvor det er muligt at streame alt det, du vil

Du ved måske allerede nu, at det kan være dyrt at tilkøbe ekstra, hver gang ens data er sluppet op med en halv måned igen – for vi kan jo heller ikke undvære data. Find derfor et abonnement, der enten tilbyder en høj datamængde eller fri data.

Blandt andre OiSTER tilbyder et mobilabonnement med fri data og tale, hvilket kan være en fordelagtig løsning for dig, der streamer via din telefon. Derudover har abonnementet også den fordel, at du også får 10 GB EU-data, hvilket betyder, at du sagtens kan streame videre uden bekymringer i hele EU, når du tager på ferie.

Hav hellere for meget data end for lidt

Vi bruger vores data til mere end blot streaming. De fleste af os ejer ikke en GPS, hvorfor vi typisk vil bruge vores telefon til at navigation. Hvis der ikke er mere data på telefonen, kan det gå hen og blive svært at finde vej. Sørg derfor for, at der altid er nok data til hele måneden.

Se også; Sammenlign priser på OiSTERs mobilpakker

Ovenstående artikel er lavet med økonomisk støtte fra OiSTER. Indholdet er derfor ikke skrevet af mobilsiden.dk.