Derfor er Huawei MateBook X perfekt til studier og arbejde

Huawei MateBook X er en utrolig let laptop med høj ydeevne, godt tastatur og fin batteritid. Det gør den god til et aktive studie- og arbejdsliv.

Derfor er Huawei MateBook X perfekt til studier og arbejde

Skrevet i samarbejde med Huawei.

Der var engang, hvor man først skulle gå til styrketræning i et halvt år, inden man kunne begynde at overveje at tage sin laptop med på studiet eller arbejdet. Tykke og tunge var de. Sådan er det ikke længere og det er den nye MateBook X fra Huawei et godt billede på.

Let, slank og robust

Først og fremmest er MateBook X en meget let og tynd laptop. Den vejer 1 kilo og er 13,6 mm tyk – eller tynd skulle man hellere sige. Med en skærm på 13,6 tommer er det en utrolig god kombination, når man er på kig efter en laptop, der er let at tage med sig på farten.

Den er bygget i en kombination af magnesium og aluminium og der dermed ikke bare tynd og let, men også robust og lækker at røre ved.

Fremragende skærm og tastatur

Der skal dog mere til at gøre en laptop god til studier og arbejde end bare at være let og se godt ud. Skærmen er vigtig. Den er heldigvis fremragende på MateBook X. 13 tommer stor med verdens første Infinity FullView Display. Det betyder, at godt nok er laptoppen fysisk lille, men den har altså stadig størrelse på 13 tommer, da der praktisk talt ingen ramme er rundt om skærmen. Fronten udnyttes optimalt til det vigtigste – nemlig skærmen.

Opløsningen er 3000 x 2000 pixel og den har ekstremt flotte og korrekte farver samt højt kontrastniveau. 3:2 formatet er optimalt til at arbejde på i dokumenter og til redigering af billede og video.

Tastaturet er virkelig behageligt at skrive på og selvom laptoppen er fysisk lille, så er tasterne stadig store med fin mellemrum mellem de enkelte taster og rigtig behagelig respons, når man trykker på dem.

Super opkobling til mobilen

Mange bruger også i dag deres telefon som vigtigt arbejdsredskab. Har man vigtige dokumenter på telefonen kan de lynhurtigt deles med computeren.

Særligt funktionen Multi-screen Collaboration fungerer godt, når computer og mobil skal kobles sammen. Ved at bruge Multi-screen Collaboration får man direkte adgang til mobilens indhold på computeren – det er super praktisk og virker godt.

Perfekt til videosamtaler

Mange ansatte arbejder i dag mere og mere hjemme og det stiller krav til et godt videokamera til videokonferencer med kolleger og samarbejdspartnere.

Der sidder et 720p HD-kamera på fronten under en af tasterne. Det skal klikkes frem. Billedkvaliteten er god og lyden ligeså.

Høj ydeevne

Med nyeste Windows-system og en kraftfuld indmad med stærk processor og rigeligt med RAM samt masser af hukommelse, er MateBook X også en laptop, der egner sig fortrinligt til et travlt online arbejdsliv.

Dokumenter og programmer åbnes hurtigt og er hurtige at arbejde med. Man skal arbejde med meget tunge grafiske filer eller videofiler for at kunne presse den på ydeevnen.

Batteritiden er i øvrigt glimrende med 8-9 timers aktiv brug. Der følger en oplader med, der kan beskrives som en ”intelligent oplader”. Den passer nemlig til alle de nyere produkter, som Huawei har lanceret her i 2020. Den kan lade en mobil, tablet eller laptop hurtigt op. Det er smart, så du slipper for at skulle slæbe forskellige opladere med til dine forskellige enheder – du kan bare bruge denne ene til MateBook X.

Se også: Huawei MateBook X Pro er den bedste laptop lige nu

Sikkerhed i top

Sikkerhed er også vigtigt på en laptop i dag, hvad enten man er studerende eller arbejder for en virksomhed. Man kan låse computeren med fingeraftryk eller kode. Udover højt sikkerhedsniveau så er det også lynhurtigt at låse op med fingeraftryk.

Kameraet er gemt under en tast og kan trykkes frem efter behov. Det er også en god detalje, når vi taler privacy. Du behøver ikke sætte et grimt klistermærke hen over kameraet på computeren som på mange andre laptops.

Læs meget mere om den nye Huawei MateBook X her.

Se også: Nyheder om laptops

Det sidste nye i sagen

Vi blev slet ikke færdige med emnet. Steen Jørgensen kunne ikke lade være. Allerede d. 4/1/2021 kørte vi en opfølgning med historien; Første kig på Huawei P50 Pro – bliver anderledes – Næste artikel om temaet finder du her. Seneste tidende om temaet kan du læse her..