Din hjemmeside skal mobiloptimeres inden arbejde med SEO

Der bør ingen tvivl herske om, at man som forretning er nødt til at arbejde med SEO. I dag kommer en stor del af danske forretningers trafik og salg fra Google og andre søgemaskiner.

Din hjemmeside skal mobiloptimeres inden arbejde med SEO

Er man ikke synlig i søgemaskinerne, går man derfor glip af trafik og salg. Er du ikke allerede synlig på relevante søgeord og -fraser med din hjemmeside, skal du lave om på dette. Det kræver naturligvis, at man arbejder med at søgemaskineoptimere hjemmesiden.

Inden man giver sig i kast med dette, er der dog en række ting, der skal være styr på først. En af de ting, du skal have styr på er, at din side er mobiloptimeret.

Derfor er det vigtigt, at din side er mobiloptimeret

Der er flere årsager til, at det er vigtigt, at din hjemmeside er mobiloptimeret. Den primære grund er, at en stor del af den trafik, der vil komme fra Google og øvrige søgemaskiner, vil stamme fra mobile enheder.

Det vil sige, at dine besøgende havner på en hjemmeside, der ikke er brugervenlig, såfremt den ikke er optimeret til mobile enheder. I de fleste tilfælde vil dette blot føre til, at de forlader din hjemmeside.

I sidste ende vil dette også betyde, at du går glip af salg. Netop derfor er det vigtigt, at du har mobiloptimeret din webside, inden du starter arbejdet med søgemaskineoptimering. Det er naturligvis gældende, uanset om du har en webside eller en webshop.

Trafik er ikke et mål i sig selv

Det er vigtigt at understrege, at trafik ikke skal være et mål i sig selv. Det er tilfældet, uanset hvilken type markedsføring man arbejder med. Din forretning får nemlig ikke noget ud af at få trafik. Det vigtige er, at du får salg, og derfor skal du have konverterbar trafik.

Det er derfor vigtigt, at du lægger en strategi for dit arbejde SEO, inden du går i gang. For at få det optimale ud af arbejdet, skal du nemlig målrette arbejdet mod søgeord og -fraser, der kan skabe salg. For at få disse salg, skal du også sikre, at din hjemmeside er optimeret til alle enheder.

Selvom du formår at tilkæmpe dig vigtige placeringer, er det altså ikke nok. Det er også yderst nødvendigt, at din hjemmeside eller webshop er optimeret til alle enheder. Dermed er du sikret, at du kan skabe salg, uanset hvilken enhed de besøgende bruger.

Se også: Læs flere informative advertorials