Fjern blokering af Netflix, Disney+ og Amazon Prime med en VPN

Med en VPN-tjeneste kan du fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime, Disney+ og HBO og få adgang til alt indhold.

Fjern blokering af Netflix, Disney+ og Amazon Prime med en VPN

Annoncørbetalt indhold: For dem, der ønsker at bruge en VPN-tjeneste til at omgå placeringsbegrænsninger på streaming-hjemmesider, viser en lang række test, at Surfshark er blandt de bedste.

På tværs af alle servere og for alle større streamingtjenester er Surfshark VPN blandt de allerbedste til at fjerne blokeringen af alt. Det viser test foretaget af flere internationale medier. Det inkluderede tjenester som Netflix, Amazon Prime, HBO Max og Disney Plus.

Begrænset indhold i Netflix, HBO og Disney Plus i Danmark

Vi kan naturligvis sagtens se tjenester som Netflix, Amazon Prime, HBO og Disney Plus i Danmark, men disse tjenester har indhold, der ikke er tilgængeligt i Danmark på grund af rettighedsspørgsmål. Den komplette pakke og fulde adgang til indhold er det typisk kun amerikanerne, der har. Her i Danmark bliver vi spist at med færre titler og ofte kommer nye sæsoner af populære tv-serier også senere til Danmark.

Med en VPN-tjeneste kan man dog få adgang til dette indhold. En VPN-tjeneste kan bruges, så det ser ud som om, man sidder i USA og streamer og på den måde få adgang til den fulde version.

Fjern blokering af indhold på streamingtjenester

Se DR, TV2 og Viaplay i udlandet

Man kan også bruge en VPN-tjeneste til at se dansk indhold på tjenester som DR, TV, Viaplay og lignende, når man rejser uden for de danske grænser.

Opholder du dig i udlandet, kan du nemlig ikke streame danske tjenester – med mindre du bruger en VPN, hvor du sætter VPN’en op, så det ser ud som om, at du og din enhed opholder jer i Danmark.

Let at omgå geografiske begrænsninger

Det er sådan set såre simpel at bruge en VPN til at omgå de geografiske begrænsninger, som streamingtjenesterne sætter op.

Du åbner din VPN og vælge en serverplacering. Den bedste VPN-serverplacering til streaming afhænger af, hvor du er, og hvad du vil se. Som nævnt vil det typisk være en server i USA, du skal benytte for at få adgang til langt mere indhold på streamingtjenesterne. Er du i udlandet og vil streame en dansk tjeneste, så skal du vælge en server i Danmark.

Surfshark juletilbud vpn

 

Surfshark understøtter mange forskellige typer enheder

Surfshark understøtter en lang række opkoblede enheder og du skal have et meget specielt produkt, hvis det ikke understøttes af Surfshark.

  • Computere: Windows, macOS, Linux og Chromebook
  • Mobiltelefoner og tablets: Android og iOS/iPadOS.
  • SmartTV: AppleTV, Android TV, FireTV og alle andre smart TV.
  • Øvrige produkter: Spilkonsoller, routere m.m.

Tilbud på Surfshark

Lige nu kan du få et super skarpt tilbud på Surfshark i anledningen af Black Friday. Tilbuddet giver op til fem gratis måneder med tjenesten, når du køber et 2-årigt abonnement. Herunder kan du se tilbuddene:

  • Surfshark Starter: 1,99 euro (14,85kroner) om måneden + 3 måneder gratis – den billigste månedlige VPN-pris på markedet.
  • Surfshark One: 2,69 euro (20 kroner)om måneden + 4 måneder gratis.
  • Surfshark One+: 3,99 euro (29,75 kroner) om måneden med yderligere 5 måneder gratis.

Læs mere om tilbuddet på Surfshark her.

Det er også muligt at købe abonnement for en måned ad gangen. Så lyder prisen således:

  • Starter: 13,99 euro (104 kroner)  om måneden
  • One: 17.69 euro (132 kroner) om måneden
  • One+: 19,99 euro (149 kroner) om måneden