OnePlus Nord 2T – den ægte flagskibsdræber?

OnePlus Nord 2T byder på hardware i høj kvalitet, kombineret med en lav pris. Er den det bedste bud på en "flagship killer" nogensinde?

OnePlus Nord 2T – den ægte flagskibsdræber?

Annoncørbetalt indhold skrevet i samarbejde med OnePlus: Den første telefon fra OnePlus – One der blev lanceret i 2014 – udnævnte producenten selv til en såkaldt “flagskibsdræber”. Otte år er gået og nu står vi med OnePlus Nord 2T fra samme producent, der er den mest overbevisende flagskibsdræber til dato.

Alt hvad man kan ønske sig i en smartphone

Ifølge OnePlus har Nord 2T “alt hvad man kan ønske sig i en smartphone” – og for langt de fleste forbrugere er dette ganske sandt. Nord 2T byder på imponerende hardware, byggekvalitet, design og software og er en af de bedste telefoner til prisen.

Se også: Den billigste pris på OnePlus Nord 2T

Først skal vi måske lige have på plads, hvad en flagskip killer egentlig er. Det er en smartphone, der specifikationsmæssigt er tæt nok på flagskibstelefoner til, at brugeren ikke vil kunne mærke nogen reel forskel, samtidig med at den er langt billigere. Her handler det for producenten om at lave de helt rigtige kompromisser for at kunne opnå den lavere pris, men stadig levere en høj kvalitet.

Med OnePlus Nord 2T er dette lykkedes ekstremt godt.

Meget kraftfuld og udstyret med flot skærm

Her får man et lynhurtigt MediaTek Dimensity 1300-chipset, 90 Hz AMOLED-skærm i fuld HD, mindst 128 GB lagerplads og op til 12 GB RAM.

Udover den flotte skærm, så er det særligt dejligt med så kraftfuld en processor og de mange RAM. Selv de mere hardcore brugere vil kunne bruge denne mobil uden at den begynder at hakke og sprutte, selvom man har gang i mange apps og tjenester på samme tid.

Kamera, der nærmer sig premium-niveau

Hovedkameraet består af en højkvalitets lysstærk 50 megapixel sensor med OIS og grundlæggende tager telefonen virkelig gode billeder. Også selvom lysforholdene er dårlige.

At er også super fedt, at man i dette prisleje kan få en mobil med videokamera, der kan optage i 4K. Det er langt fra alle telefoner, der kan det. Kameraet kan ikke matche en mobil til 8-9.000 kroner, men kvaliteten er generelt så høj, at den vil leve op til de flestes behov og mere til – og det er imponerende i denne prisklasse.

Masser af premium-funktioner

Man finder flere funktioner, som ofte er forbeholdt flagskibene. Såsom 80 Watt-lynopladning, fingeraftrykslæser i skærmen, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, stærkt Gorilla Glass-beskyttelse og meget mere.

Alt dette til en vejledende pris på 3.299 kroner. 2-3 gange dyrere telefoner kan ikke være med på flere af de punkter, hvor OnePlus Nord 2T skiller sig ud. Dermed er der i høj grad tale om en rigtig flagskibsdræber.