Konkurrence: Vind en Xiaomi 12 Pro

Vil du gerne vinde Xiaomis nyeste flagskibstelefon? Læs her hvordan du let deltager i konkurrencen om en af de bedste smartphones på markedet.

Konkurrence: Vind en Xiaomi 12 Pro

Nu har du chancen for at vinde Xiaomis nyeste og vildeste flagskibsmobil, 12 Pro, til en vejledende pris på 7.990 kroner. Læs nedenfor hvordan du ganske let kan deltage i konkurrencen.

Se også: Test af mobiltelefoner

Sådan deltager du i konkurrencen

Det er let at deltage i vores konkurrencer, hvor der denne gang er en virkelig lækker præmie på højkant. Xiaomi 12 Pro. Alt du skal gøre er at abonnere på vores Youtube-kanal (Teknofil) og stille os et teknologi-relateret spørgsmål i kommentarfeltet på vores seneste Fokus-video på vores YouTube-kanal, Teknofil. Den seneste video finder du her.

Vinderen af konkurrencen bliver en tilfældig person, som har stillet et spørgsmål i den seneste videos kommentarfelt. Vi offentliggør vinderen af Xiaomi 12 Pro i næste Fokus-video, der publiceres efter sommerferien. Vil du være sikker på at se om du vinder? Sørg for at modtage notifikationer fra vores Youtube-kanal, når der uploades nye videoer.

OBS: Hvis vinderen af de præmier, vi stiller på højkant i Fokus, ikke har kontaktet redaktionen omkring præmien inden for fire uger, bliver lodtrækningen annulleret og præmien vil indgå i en ny lodtrækning på et senere tidspunkt. Præmierne kan ikke byttes til penge. Xiaomi 12 Pro-telefonen har været pakket ud og brugt til test, men er som ny.

Kort om Xiaomi 12 Pro

Xiaomi 12 Pro er den seneste topmodel fra mærket og blandt de absolut hurtigste, bedste og flotteste mobiltelefoner på markedet lige nu. Xiaomi 12 Pro har en vejledende pris på 7.990 kroner.

Blandt dens flotte specifikationer finder man blandt andet en 6,7 tommer AMOLED-skærm i høj opløsning med 120 Hz, TrueColor, Dolby Vision og HDR+, og den er forstærket med Gorilla Glass Victus. Skærmen understøtter adaptiv refresh rate mellem 1-120 Hz, for den perfekte kombination af lang batteritid og en hurtig og flydende oplevelse.

Under motorhjelmen sidder der nyeste og hurtigste chipset fra Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 1 samt 8 GB RAM og 128 GB lagerplads af den hurtigste slags. Den får strøm fra et 4.600 mAh batteri, der med 120 Watt-opladning oplades på rekordtid.

Kameraet består af tre objektiver på hver 50 megapixel og med den ekstra store sensor Sony IMX707 med større evne til at fange lys og farver samt hurtig fokuseringshastighed lover Xiaomi høj billedkvalitet.

Læs vores test af Xiaomi 12 Pro