Elbil til familien: 5 bedste tilbud på privatleasing

Billig elbil med plads til familien? Se de fem bedste leasingtilbud på rummelige, komfortable og sikre elbiler, der er oplagt til familien.

Elbil til familien: 5 bedste tilbud på privatleasing

Er jagten gået ind på en god elbil, hvor der er plads til både børn og voksne, masser af udstyr, lang rækkevidde og en høj sikkerhed til en overkommelig pris? Vi har fundet de fem bedste tilbud på privatleasing af elbil til familien.

Se også: Sammenlign priser, specifikationer og kvalitet på elbiler

I overgangen til elbiler vælgere flere og flere danskere at lease deres bil. Og det er der god grund til, for her slipper man for bekymringer om batterinedbrydning, gensalgsværdi, teknologisk udvikling og man har mulighed for at prøve at køre og leve med elbil væsentligt mere risikofrit, når du vælger at lease frem for at købe.

Men der er stor forskel på priserne og det kan være svært at finde frem til de bedste tilbud.

Når det gælder elbiler til familien har vi fokus på, at der skal være masser af plads i kabinen, god opbevaringsplads, praktiske løsninger i kabinen, høj komfort, gode muligheder for underholdning og ikke mindst en høj sikkerhed. Dertil er også en lang rækkevidde og hurtig opladning vigtig, da det gør den lange køretur mere behagelig for hele familien.

Hvilke elbiler er bedst til familien og samtidig til at betale? Se de fem bedste tilbud på privatleasing af elbiler, der scorer højt i test og er anbefalet til familier.

Se også: Test af de nyeste elbiler i Danmark

Bedste leasingtilbud på familie-elbiler

Nissan Ariya

Nissan Ariya

Nissan Ariya er en crossover/SUV i mellemklassen. En rummelig, komfortabel og praktisk elbil med god plads, siddepladser til 5 personer og et bagagerum på 468 liter. Ariya scorer 80 ud af 100 i vores kvalitetsbedømmelse.

Læs også: Test af Nissan Ariya

Nissan Ariya har en rækkevidde op til 536 kilometer og scorer topkarakter i Euro NCAP-crashtest.

Lige nu kan man lease en Nissan Ariya fra 4.195 kroner med en udbetaling på 4.995 kroner og 15.000 kilometer. Her får man Engage med det lille batteri.

Se også: Varianter, specifikationer og prøvekørsel af Nissan Ariya

Man kan også vælge Engage med 87 kWh batteri, som koster 4.895 kroner per måned med samme udbetaling og kilometer.

Se også: Leasingtilbud på Nissan Ariya

Xpeng G6

Xpeng G6. Foto: Xpeng

Xpeng G6 er en crossover/SUV i mellemklassen. Her får man en familie-elbil med masser af plads, lang rækkevidde, hurtig opladning og nyeste teknologi. Xpeng G6 har en rækkevidde op til 570 kilometer.

Se også: Varianter, specifikationer og prøvekørsel af Xpeng G6

Lige nu kan man lease en Xpeng G6 fra 3.995 kroner med en udbetaling på 15.000 kroner og 15.000 kilometer. Her får man Standard Range med det lille batteri.

Man kan også vælge Long Range med 87,5 kWh batteri, som koster 4.295 kroner per måned med samme udbetaling og kilometer.

Se også: Leasingtilbud på Xpeng G6

Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4 er en SUV i mellemklassen. En praktisk familiebil, rummelig og sikker elbil, der scorer 80 ud af 100 i vores kvalitetsbedømmelse.

Se også: Test af Volkswagen ID.4.

I leasingtilbuddet får man modellen med ID.4 Life med 359 km rækkevidde. Den koster 3.795 kr. per måned og der er en udbetaling på 5.000 kroner og inkluderet 10.000 km per år.

Se også: Varianter, specifikationer og prøvekørsel af Volkswagen ID.4

Man kan også vælge en Volkswagen ID.4 Style, hvor man står større batteri og længere rækkevidde samt mere udstyr. Den koster 4.599 pr. måned med udbetaling på 15.000 kr.

Se også: Leasingtilbud på VW ID.4

Hyundai Ioniq 5

Hyundai IONIQ 5

Hyundai Ioniq 5 er en SUV og rummelig elbil den større familie. Hyundai Ioniq 5 får 85 ud af 100 i vores kvalitetsbedømmelse.

Læs også: Test af Hyundai Ioniq 5

En Hyundai Ioniq 5 kan lige nu privatleases fra 3.995 kr. per måned med en udbetaling på 19.995 kr. eller til 4.345 kr. per måned med en udbetaling på 9.995 kr. Inkluderet er 10.000 km per år.

Se også: Pris, specifikationer og billeder af Hyundai Ioniq 5

Der er god plads på bagsædet til tre personer i Ioniq 5 og dens bagagerum byder på flotte 527 liter, som kan udvides til 1.587 liter med bagsæderne lagt ned. Hyundai Ioniq 5 har en rækkevidde på op til 507 kilometer og kan lynlade fra 10-80 procent på 18 minutter. Euro NCAP giver Hyundai Ioniq 5 topkarakter i sikkerhed.

Se også: Leasingtilbud på Hyundai Ioniq 5

Toyota BZ4X

Toyota bZ4X

Toyota bZ4X er en SUV/crossover, byder på både plads, komfort og masser af udstyr. Den scorer 75 ud af 100 i test og er lige på tilbud.

Se også: Test af Toyota bZ4X

Lige nu kan man nemlig lease en bZ4X fra kun 3.999 kr. per måned med en udbetaling på 9.999 kr. Her er der inkluderet 15.000 km per år. Her får man basismodellen Elegant. Man kan også vælge andre varianter, hvor man får mere udstyr. De har dog samme størrelse batteri.

Se også: Pris, specifikationer og billeder af Toyota bZ4X

Toyota bZ4X Elegant har en rækkevidde på op til 513 km, 204 hestekræfter, 452 liter bagagerum og scorer 5 ud af 5 stjerner i sikkerhed hos Euro NCAP.

Se også: Leasingtilbud på Toyota bZ4X