Ny OK-ladepark: Oplad elbilen til halv pris i to uger

Bor du i nærheden af Vojens, kan du i to uger nyde godt af lynopladning til halv pris. Det sker i anledning af åbningen af OK's første ladepark.

Ny OK-ladepark: Oplad elbilen til halv pris i to uger

OK går all-in på etablering af ladeparker. Inden udgangen af 2025 forventes OK at have et sted mellem 30 og 40 OK-ladeparker til opladning af elbiler.

Inden længe er den første ladepark klar til åbning, og det fejrer OK med halv pris på opladning de efterfølgende to uger.

Se også: Sammenlign priser og bedømmelser på elbiler

Åbningsfest i Vojens med lav pris, billig bilvask og pølser

Den første OK-ladepark åbner på adressen Lysbjergvej 2 i Vojens den 28. januar. Her finder man seks lynladere – hver med to CCS-udtag. Der er dermed 300 kW til rådighed, og hvis to biler er koblet til samme ladestander, tildeles de hver 150 kW.

I anledning af åbningen vil der være åbningsfest fra klokken 11 til 16 med indvielse af borgmester Mads Skau. Hvis ikke den halverede ladepris er nok, frister OK også med gratis pølser og brød og mulighed for at vinde præmier. Du kan samtidig også vaske den fuldt opladede elbil fra kun 1 krone.

Normalprisen for at lynlade hos OK er 3,99 kroner per kWh. Med rabatten er prisen altså reduceret til 1,99 kroner per kWh. Oplader du en elbil med 77 kWh batteri, er der altså op til 150 kroner at spare på en fuld opladning.

Og bor du ikke lige rundt om hjørnet, er der formentlig mulighed for at gøre brug af tilbuddet, hvis du en dag skulle køre forbi. Tilbuddet gælder nemlig til og med den 12. februar 2024 – altså i to uger.

For nylig annoncerede OK også, at selskabet opsætter hurtig- og lynladere ved Elgilgantens butikker rundt om i landet.

Vi anbefaler:
Test og anmeldelser af elbilers komfort, sikkerhed m.m.
Disse elbiler er Bedst i Test
Kommende elbiler, der kommer i 2024, 2025 og 2026
De bedste forsikringer til elbiler
Guide til køb af ladeboks til elbil