Test, bedømmelse og pris på Citroën ë-c3

Er Citroën ë-c3 den bedste billige elbil i Danmark? Se de første testresultater, bedømmelser og danske priser på den nye Citroën ë-c3.

Test, bedømmelse og pris på Citroën ë-c3

Er Citroën ë-c3 den bedste elektriske bybil? Læs om fordele, ulemper, dansk pris og den samlede bedømmelse af den nye Citroën ë-c3.

Se også: Sammenlign, se priser og bestil testkørsel i elbil

I oktober sidste år overraskede Citroën med en ny elbilmodel til en usædvanligt skarp pris. Det var den fuldelektriske ë-C3, der fik en vejledende pris fra kun 179.900 kroner – og dermed er den billigste elbil, du lige nu kan købe i Danmark.

Godt nok er det vildeste ved Citroën ë-c3, men den byder også på nogle ganske fine specifikationer. Der er her tale om en lille elektrisk hatchback i bybil-klassen med siddepladser til fem personer.

Citroën Ë-C3 har et 44 kWh LFP-batteri, der giver den en rækkevidde på op til 320 kilometer. Den kan lynlade med 100 kW, som giver 20 til 80 procent på 26 minutter.

Den lille elbil yder 113 hestekræfter og med en topfart på 135 km/t. På trods af dens kompakte størrelse skulle den byde på en rummelig kabine og et bagagerum på 310 liter.

Er den lille Citroën ë-c3 pengene værd eller er der sparet for meget? Hvad er godt ved den og hvad er skidt? Det kan du snart læse meget mere om her.

Se også: Test af de nyeste elbiler i Danmark

Konklusion på test af Citroën ë-c3

Inden længe vil siden her blive opdateret med de første testresultater af Citroën ë-c3, hvor du vil kunne se dens samlede bedømmelse samt fordele og ulemper ved denne elbil.

Du vil også kunne se en vejledende pris og de mest oplagte alternativer til den.

Se også: Disse elbiler klarer sig bedst i test

Se flere billeder af Citroën ë-c3 her

Vi anbefaler:
Disse elbiler kommer i 2023, 2024 og 2025
Hvilke elbiler er de billigste i Danmark?
Find den bedste forsikring til din elbil
Hvilken ladeboks og ladeløsning skal du vælge?