Test, bedømmelse og pris på MG Marvel R

MG Marvel R er en nydelig elbil, der på mange måder imponerer. Der er dog også steder, hvor den kunne være bedre. Læs test af MG Marvel R.

Test, bedømmelse og pris på MG Marvel R

MGs Marvel R frister med en flot og rummelig elbil med masser af udstyr til en meget skarp pris. Men er den et godt køb? Vi tager et kig på fordele og ulemper, og giver en samlet bedømmelse på MG Marvel R.

Se også: Se test, specifikationer og priser på alle MG-elbiler

Er du på jagt efter en rummelig elbil til en fornuftig pris, er du sikkert faldet over MG Marvel R.

MGs Marvel R er en crossover med en pris fra 299.999 kroner. Der er dertil også nogle skarpe leasingpriser tilgængelige fra 4.195 kroner per måned.

Basismodellen af MG Marvel har fine specifikationer, masser af udstyr og en rummelig kabine.

Men hvor god er Marvel R? Hvor meget plads er der til familien i den? Hvad er godt og hvad er skidt? Se bedømmelsen på MG Marvel R nedenfor.

Konklusion på test af MG Marvel R

MG Marvel R klarer sig godt i test. Den ender med en samlet score på 70 ud af 100, og den får derfor bedømmelsen “God”.

Blandt crossovere i mellemklassen opnår MG Marvel R en 15. plads. Dette skyldes primært, at der er mange elbiler med en lidt højere pris (under 400.000 kroner), der får en højere score end Marvel R. Eksempler på dette er Hyundai Ioniq 5, Tesla Model Y, Skoda Enyaq iV og Kia Niro EV.

Bygge- og materialekvaliteten er udmærket og der er virkelig meget udstyr som standard. Derfor vurderer vi, at der er exceptionelt meget for pengene i MG Marvel R. Læs mere om vores Kvalitet/Pris Ratio.

Euro NCAP har givet MG Marvel R 4 ud af 5 stjerner i crash- og sikkerhedstest.

Se også: Varianter, priser, sikkerhed og bedømmelse på MG Marvel R

Se flere billeder af MG Marvel R

Det gode ved MG Marvel R

MG Marvel R har et nydeligt design,et meget stort udvalg af inkluderet udstyr og kvaliteten er generelt god.

Køreoplevelsen er også god. Marvel R passer bedst til dig/jer, der vil have en komfortabel bil med rolig kørestil, hvor der ikke er fokus på sporty køreegenskaber. Den har dog en fornuftig ydeevne med 179 hestekræfter i basismodellen.

Kabinen er komfortabel og der er god plads på bagsædet for en bil i denne prisklasse. Der er også højt til loftet og udmærket benplads.

Softwaren i MG Marvel R er ikke det bedste, men her er dog heldigvis mulighed for Apple CarPlay og Android Auto.

Se også: Prøvekør en MG Marvel R

Dette kunne være bedre ved MG Marvel R

Det er allerede nævnt, men infotainmentsystemet er ikke særlig godt. Det er hverken pænt, hurtigt eller specielt brugervenligt. Bilen får heller ikke OTA-opdateringer, så man skal en tur forbi forhandleren, for at få klaret dette.

Pladsen i bagagerummet skuffer. Her er der nemlig kun 357 liter. Til gengæld har bagagerummet en stor og praktisk åbning og der er 150 liter under motorhjelmen (bare ikke i Performance).

Rækkevidden på 402 kilometer er okay, men det er værre, at der ikke en variant med større batteri og længere rækkevidde.

Dertil kan Marvel R kun lynlade med op til 92 kW, og derfor tager 5-80 procent 43 minutter.

Se også: Kommende elbiler i Danmark i 2023, 2024 og 2025

Alternativer til MG Marvel R

MG Marvel R er en crossover med en pris fra 299.999 kroner. I prisklassen er der alternativer som Hyundai Kona Electric, Citroën ë-C4 X, BYD Atto 3, Jeep Avenger og ikke mindst MGs egen MG4 Electric.

Se også: Tjek den billigste elbilforsikring hos If

Se også:
Elbiler, der er bedst til prisen
Bedste ladeboks og billigste opladning hjemme
De billigste elbiler på vejene