Volkswagen sænker prisen på ID.7 inden Danmarkspremiere

Volkswagen sænker prisen på den nye elektriske sedan, ID.7, og introducerer en ny udstyrsvariant, ID.7 Style. Se den nye pris og udstyrsvariant.

Volkswagen sænker prisen på ID.7 inden Danmarkspremiere

Det er ikke mere end tre måneder siden, at Volkswagen introducerede den elektriske sedan ID.7, der skal afløse Passat. Siden da har man kunnet konfigurere og bestille bilen, men den har endnu ikke været at finde hos Volkswagens mange forhandlere.

Se også: Priser, test og specifikationer på Volkswagen ID.7

ID.7 bliver 30.000 kroner billigere

Det sker den 3. december, hvor der er Danmarkspremiere på den nye elbil – og i samme ombæring sænker Volkswagen prisen på ID.7. Volkswagen har tilsyneladende prissat elbilen for højt til en start, idet prisen nu er faldet med 30.000 kroner. Den tidligere pris hed 479.995 kroner, og nu koster sedanen dermed 449.995 kroner.

Volkswagen forklarer det meget tidlige prisfald med, at producenten har hævet ambitionerne oven på en god modtagelse fra pressen samt en stor interesse fra både flåde- og privatkunder.

Se også: Se Volkswagens udvalg af elbiler i Danmark

Ny udstyrsvariant: ID.7 Style

Ud over den reviderede pris har Volkswagen ændret modelprogrammet, så der nu kan vælges mellem to modeller: Den hidtidige ID.7 Pro til den nye pris på 449.995 kroner og den nye ID.7 Style til en pris på 489.995 kroner.

Volkswagen ID.7 Style adskiller sig fra ID.7 Pro ved at komme med blandt andet ambiente-belysning i 30 valgfrie farver og el-betjente forsæder med indbygget massagefunktion.

Se også: Se priser og bedømmelser på elbiler og sedaner 

ID.7 Style har også Volkswagens store assistentpakke, der gør kørslen mere sikker og afslappende. Pakken indeholder blandt andet Travel Assist, der holder en sikker afstand til forankørende og holder bilen i vognbanen. Der er også bakkamera med 360 graders visning, og man finder også Park Assist Plus, der kan overtage og huske parkeringsmanøvrer.

ID.7 kommer desuden også som en stationcar kaldet ID.7 Tourer i løbet af 3. kvartal 2024.

Se også: Test, bedømmelse og pris på Volkswagen ID.7

Massive prisfald på elbiler

Siden Teslas massive prisfald på især Model Y, men også Model 3 for et lille års tid siden er der sket mange store prisfald på elbiler. Mest bemærkelsesværdigt var Hongqis gigantiske prisfald, hvor modellen E-HS9 for nylig faldt op til 400.000 kroner i pris.

I sidste uge introducerede Volkswagen også et utroligt attraktivt leasingtilbud på minibussen ID. Buzz. Den kan blive din for 3.999 kroner per måned i 36 måneder og en udbetaling på 15.000 kroner. Også Hyundai sænkede tidligere på måneden priserne på sine populære modeller Ioniq 5 og Ioniq 6.

Danmarkspremieren på ID.7 foregår den 3. december fra klokken 11-16 hos alle Volkswagen-forhandlere i Danmark.

Se også:
Elbiler Bedst i Test
Kommende elbiler i 2024, 2025 og 2026
De billigste elbiler i Danmark
Find den bedste elbilforsikring til din elbil