Ny skarp pris på privatleasing af Xpeng P7

I en ny kampagne har Xpeng sat priserne på privatleasing af P7 meget ned, men du skal ikke vente længe. Se de lavere priser her.

Ny skarp pris på privatleasing af Xpeng P7

Har du gået og kigget drømmende på Xpeng P7, men har holdt dig tilbage på grund af prisen? Så skal du tage et kig på de nye lavere priser, der kun gælder mens der er biler.

Nederst i artiklen kan du læse mere om Xpeng P7. Der er flere gode grunde til at privatlease en elbil fremfor at købe.

Se også: Se specifikationer, sikkerhed og testscore på Xpeng P7

Lige nu kan Xpeng P7 leases fra 3.999 kroner

Xpengs P7, der har en pris fra 399.990 kroner, kan netop nu leases til nedsat pris. Der er dog tale om en lille mængde lagerbiler, så du skal være hurtig på aftrækkeren. Lad os tage et kig på prisen på de forskellige varianter.

Da Xpeng tidligere i år løftede sløret for P7, var det med privatleasingpriser fra 5.795 kroner. Dengang var udbetalingen på 4.995 kroner. I august ændrede Xpeng på leasingprisen, som derfra var 4.995 kroner per måned for basismodellen af P7 med en højere udbetaling på 14.995 kroner.

Nu bliver der skåret hele 1.000 kroner af den månedlige pris på basismodellen, P7 Long Range, som i en periode koster fra 3.995 kroner.

Vil man have “Komfort- & Lydpakken” med, er den månedlige pris 4.295 kroner.

Man finder også en nedsat pris på P7 Performance, der lige nu koster fra 4.595 kroner per måned.

Se også: Tjek priser og tilbud på familievenlige sedaner

Tidsbegrænset tilbud på Xpeng P7

Dog skal man være opmærksom på, at det er leveringsklare biler, hvor man derfor ikke selv kan konfigurere den. Det gør dog ikke den store forskel, da det mest udstyr allerede er inkluderet hos Xpeng.

Tilbuddet gælder kun, mens Xpeng har biler på lager eller indtil 31. december for Long Range og 31. januar for Performance.

Der er inkluderet 15.000 kilometer i ovenstående priser, men der kan vælges op til 30.000 kilometer.

Se også: Test og anmeldelse af Xpeng P7

Kort om Xpeng P7

XPeng P7 er en komfortabel, rummelig samt sporty og højteknologisk sedan på ren el. P7 kører op til 576 kilometer på en opladning, oplader fra 10-80 procent på 29 minutter og har en nydelig kabine i høj kvalitet med masser af standardudstyr.

Der er et stort fokus på software og teknologi i XPENG P7, som kommer med lynhurtig infotainmentskærm, der inkluderer appbutik med mange populære apps, intelligent cockpit, stemmestyring og avanceret fartpilot.

Basismodellen er utroligt veludstyret. Her får man blandt andet varmepumpe, varme i alle sæder, varme i rat, adaptiv fartpilot, panoramaglastag og overraskende god plads.

Xpeng P7 er en sedan i mellemklassen og konkurrent til Tesla Model 3, Hyundai Ioniq 6, BYD Seal og Polestar 2.

Se mere om Xpeng P7 i videoen herunder.

Se flere priser, varianter og specifikationer på XPeng P7

Se også:
Elbiler, der er bedst til prisen
Kommende elbiler i 2024, 2025 og 2026
De billigste elbiler på vejene