Topmodellerne er mest populære – her er de nyeste flagskibe

De dyreste mobiler, flagskibene, er stadig de mest populære. Her giver vi et overblik over de nyeste topmodeller på markedet.

Topmodellerne er mest populære – her er de nyeste flagskibe

Topmodeller, flagskibe, high-end-mobiler – kært barn har mange navne. Der er stadig størst interesse for topmodellerne, selvom både budget- og mellemklasse-mobilerne hastigt bliver bedre, og forskellen mellem netop mellemklasse og topmodellerne bliver mindre og mindre.

På samme tid bliver topmodellerne dyrere. Det er ikke mange år siden, at en topmodel kostede 5.000 til 6.000 kroner, hvor de i dag er oppe at koste over 10.000 kroner. I sidste uges afstemning på Mobilsiden spurgte vi læserne, hvilke telefoner de gik efter, når der skulle indkøbes ny mobiltelefon. Ud af de over 1500 stemmer landede 741 på flagskibsmobilen.

Derfor tager vi nu et kig på de nyeste og dyreste flagskibsmobiler på markedet.

Læs også: Køb sidste års topmodeller og spar penge – Her er de bedste

Samsung Galaxy S20 Ultra

Fra en 6,2 tommer skærm i Galaxy S8+, til en 6,4 tommer skærm i Galaxy S10+ og nu til voldsomme 6,9 tommer i Samsungs nyeste topmodel. En topmodel som Samsung synes var værdig til, at få et helt nyt efternavn. En serie over Samsungs tidligere topmodel – Plus-modellen, som stadig lever i bedste velgående i form af Samsung Galaxy S20+.

Skærmen er Samsungs fineste AMOLED med 120 Hz-opdatering og en opløsning i QHD+(vil man have 120 Hz foregår det i maks. FHD-opløsning). Med Samsung Galaxy S20 Ultra får man altså markedets største skærm, men det er ikke det eneste, der er vildt ved modellen. Samsung er gået all-in på kameraet, som med sine fire linser fylder meget på telefonens bagside, batteri, RAM og alt hvad et flagskib skal have. Se nærmere på specifikationerne på Samsung Galaxy S20 Ultra. Du skal købe Samsung Galaxy S20 Ultra, hvis du vil have den største skærm.

Prisen på Samsung Galaxy S20 Ultra er set billigst til 9.600 kroner.

Samsung Galaxy S20 Ultra karakter
Samsung Galaxy S20 Ultra får karakteren 5 ud af 6 i vores test.

Læs også: Test af Samsung Galaxy S20 Ultra

OnePlus 8 Pro

OnePlus’ nyeste Pro-model blander sig for alvor med de andre topmodeller på markedet. Tilføjelsen af 120 Hz-skærmopdatering, trådløs opladning, IP68-certificering og ikke minds 5G, gør denne til en af de mest attraktive flagskibsmobiler på markedet. Kameraet er bedre end nogensinde før og AMOLED-skærmen på 6,78 tommer er blandt de største og bedste.

Her får man OnePlus OxygenOS-software, som er brugervenligt og den nok bedst optimerede Android-brugerflade på markedet. Topydelse, topspecifikationer og et godt firedobbelt kamera – OnePlus 8 Pro er et ægte flagskib. Se nærmere på specifikationerne på OnePlus 8 Pro.

Prisen på OnePlus 8 Pro er set billigst til 6.899 kroner.

OnePlus 8 Pro
OnePlus 8 Pro får 5,5 ud af 6 i vores test.

Læs også: Test af OnePlus 8 Pro

Apple iPhone 11 Pro Max

Vi begynder at se de første spændende rygter om Apples kommende iPhone 12 dukke op til overfladen, men sidste års iPhone 11 Pro Max er altså stadig topmodellen fra den californiske IT-virksomhed. Her får man en af markedets bedste smartphone-oplevelser med iOS, som stadig foretrækkes af mange. Ikke nok med det, så har den også et af de bedste kameraer og god batteritid.

Her finder man ikke super-zoom i kameraet, buet skærm, 5G, 120 Hz-skærmopdatering, men i stedet en allround god topmodel, som med dens lynhurtige A12 Bionic-processor giver markedets bedste ydelse, og i sidste ende nok også den længste levetid. Se nærmere på specifikationerne på iPhone 11 Pro Max. Køb iPhone 11 Pro Max, hvis du vil have det bedste med iOS.

Prisen på iPhone 11 Pro Max er set billigst til 8.500 kroner.

iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro Max kommer i fire farver.

Læs også: Test af iPhone 11 Pro Max

Motorola Edge+

Det er længe siden vi har set en topmodel fra Motorola, men nu er de her med Edge+. En vaskeægte flagskibsmobil, som samtidig tilbyder noget de andre ikke gør. Edge-navnet kommer fra dens buede skærm, som, i forhold til konkurrenternes buede skærm, går længere ned på telefonens side. Skærmen er på 6,7 tommer og byder på en skærmopdateringshastighed på 90 Hz.

Men her er meget mere at komme efter, for indmaden i Motorola Edge+ er taget fra øverste hylde, og så byder den på et spændende firedobbelt bagkamera med en hovedsensor på 108 megapixel. Her er alt hvad et topmoderne flagskib skal have, og så er den den eneste med et 3,5mm jackstik. Ligesom andre Motorola-telefoner, så er en af styrkerne her en næsten ren udgave af Googles Android. Se nærmere på specifikationerne på Motorola Edge+.

Vi er i fuld gang med vores test af Motorola Edge+, som du inden længe kan læse her på Mobilsiden.dk.

Prisen på Motorola Edge+ er set billigst til 7.990 kroner.

Motorola Edge+
Motorola Edge+ er til test hos os nu.

Læs også: Motorola lancerer topmodellen Edge+

Huawei P40 Pro

Ingen liste over topmodeller uden Huaweis seneste: P40 Pro. Der er ingen tvivl om, at den skiller sig lidt ud fra mængden, i kraft af den kommer helt uden Googles tjenester, apps og appbutik. I stedet overtager Huaweis helt eget økosystem, Huawei Mobile Services, tjansen for Google, hvilket giver nogle udfordringer med hensyn til apps. Huaweis appbutik mangler stadig mange af de apps, som de fleste har brug for at kunne hente. Men det ikke et problem for alle, og er det ikke for dig, så får du her markedet bedste kameramobil.

Og der er meget andet godt ved Huawei P40 Pro. En flot 6,58 tommer OLED-skærm med 90 Hz, lang batteritid og hurtig opladning samt imponerende ydelse med Kirin 990-chipsettet. Se nærmere på specifikationerne på Huawei P40 Pro.

Prisen på Huawei P40 Pro er set billigst til 6.999 kroner.

Huawei P40 Pro
Huawei P40 Pro

Læs også: Test af Huawei P40 Pro

Hvilken topmodel render du rundt med?

Ovenstående er det hotteste på mobilmarkedet netop nu, og billige er de bestemt ikke. Måske synes du der mangler en model? Så skriv endelig en kommentar herunder. Fortæl også gerne hvilken model du selv bruger.

Sidste tilføjelse til historien

Her får du den kronologiske fortsættelse i historien og anvisning til absolut seneste nyt om temaet. Daniel Søgaard Hald kørte videre med bolden. 11/5/2020 blev sagen bragt videre med en sag med fokus på Se Simon Talbot i verdens første interaktive standup-show på TwitchKlik her for den påfølgende artikel.. Få også seneste nyt om temaet her..