21.000 Telia TV-kunder mister 11 Discovery-kanaler

Ligesom YouSee har Telia ikke kunnet blive enige med Discovery Networks om en ny aftale. Derfor har 21.000 tv-kunder hos Telia TV i dag mistet tv-kanaler som Kanal 5, 6’eren og Canal 9.

21.000 Telia TV-kunder mister 11 Discovery-kanaler

Det skabte mange overskrifter, da YouSee og Discovery Networks hen over vinteren forhandlede en ny aftale om at lade YouSee-kunder beholde Discovery Networks tv-kanaler. YouSee og Discovery blev aldrig enige, så 1,2 millioner tv-kunder mistede derfor alle Discoverys tv-kanaler.

Sidenhen har Telia og Discovery Networks forhandlet om en lignende aftale – men heller ikke de to har kunnet blive enige, oplyser Telia. Derfor har 21.000 kunder hos Telia TV i dag mistet adgang til Discovery Networks kanaler. Den tidligere aftale mellem Telia og Discovery Networks ophørte nemlig i går den 2. marts 2020.

Sådan ændrer Telia TVs tv-pakker sig

Hovedparten af de 21.000 kunder har den mindste 4ONE-pakke og har derfor “kun” mistet den populære Kanal 5, som er erstattet af TV2 Zulu.

I mellempakken, 4MORE, er Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1 og Discovery Channel forsvundet. De er blevet erstattet af CMore Stars, CMore First, CMore Hits, CMore Series og SF-kanalen.

I den store pakke, 4ALL, er Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, Discovery ID, Discovery Science, Animal Planet og TLC væk. De er blevet erstattet af CMore Stars, CMore First, CMore Hits, CMore Series og SF-kanalen.

Priserne på de tre tv-pakker forbliver uændrede, oplyser Telia til kunder på dets Facebook-side.

Forhandler stadig om en aftale

Det er Discovery Networks, som har trukket sig fra forhandlingerne, skriver Ekstra Bladet. Ifølge Christian Kemp, direktør i Discovery Networks Denmark, forlangte Telia, at de skulle betale mindre for Discovery Networks’ tv-kanaler end konkurrenterne.

Telia oplyser dog i en e-mail til dets tv-kunder, at Telia og Discovery Networks fortsat forhandler om at få en aftale i hus. Men fordi den tidligere aftalte ophørte i går, er den foreløbige konsekvens, at kunder hos Telia TV fra i dag ikke kan se Discoverys tv-kanaler.

Læs også: Nyt streamingtilbud åbner på DRTV i dag