B&O sørger for god lyd og Dolby Atmos i Sagemcom Video Soundbox

Sagemcom Video Soundbox er en ny hjemmeunderholdnings-enhed bygget til udbydere af kabel tv, med 4K-opløsning, Dolby Atmos og lyd fra Bang og Olufsen.

B&O sørger for god lyd og Dolby Atmos i Sagemcom Video Soundbox

Sagemcoms nye streamingenhed Video Soundbox er et produkt til serviceoperatører og udbydere af kabel TV. Enheden ser ud til at blive den første af sin slags med certificeret Dolby Atmos, 4K-opløsning, integrerede streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime Video og mange andre. Og her er også fokus på god lyd – Den del har danske Bang & Olufsen har stået for.

Læs også: Bang & Olufsen Beolab 28 – overklasse streaminghøjtaler

B&O leverer den gode lyd i Video Soundbox

Bang & Olufsen har nemlig udviklet de indbyggede højtalere i nye industriførende hjemmeunderholdnings-enhed, Video Soundbox. En enhed, der integrerer alle de nyeste teknologier inden for video, lyd, OTT og stemmestyring, og er et produkt målrettet til teleindustrien og udbydere af fx kabel tv.

Bang & Olufsens designere, teknikere og akustikere har omhyggeligt udviklet den skræddersyede lyd-løsning i Video Soundbox, så kunderne får den mest naturlige og autentiske lydoplevelse.

Den nye ‘set-top box’ bliver verdens første, der er Dolby Atmos certificeret – surround sound-formatet der bruges i størstedelen af biografer og i en række af streaming applikationer. I enheden er der tre højkvalitets-højtalere kombineret med et aktiv – og passivt subwoofer koncept, der skaber en unik og dyb bas-oplevelse og gør, at kunderne oplever surround sound i højeste kvalitet.

“Vi er glade for at samarbejde med Sagemcom om denne spændende, nye løsning, der kan skabe store lydoplevelser til endnu flere forbrugere hver gang de ser tv eller lytter til musik. For Bang & Olufsen, repræsenterer produktet også en god mulighed for at bringe fantastisk lyd ind i folks hjem gennem serviceudbydere fra hele verden, ” siger Duncan McCue, Vice President, Brand Partnering & Licensing, Bang & Olufsen.

Se også: Så meget data bruger de mest populære streamingtjenester

Hvornår kommer Sagemcom Video Soundbox?

Det nye produkt forventes at blive tilgængeligt verden over via serviceudbydere som fx teleindustrien og udbydere af kabel tv. Vodafone I Spanien bliver det første til at tilbyde løsningen til sine kunder.

Se også: Tips og guides til streaming