Daredevil-serien kan være på vej tilbage til Disney+

Det kunne se ud som om, at Marvel-serien Daredevil er på vej tilbage til Disney+. Om det bliver som fortsættelse eller en ny start er endnu uvidst.

Daredevil-serien kan være på vej tilbage til Disney+

Når nu Netflix’ Marvel TV-serier forlader Netflix for i stedet at dukke op på Disney+, kan man jo forestille sig, at Disney kunne have planer om at puste liv i flere af de serier. Nu ser vi i hvert fald det første tegn på det.

Den gode nyhed er nemlig, at i hvert fald en af dem ser ud til at være på vej tilbage. Ifølge en historie fra Production Weekly kan en nystart for Marvel’s Daredevil være på vej. Man kan egentlig ikke kalde det for et rygte, for Production Weekly giver os lister over shows, der enten er i pre-produktion eller allerede er i produktion, og publikationen har professionelle filmfolk som målgruppe. Ifølge listerne er Marvel Studios Kevin Feige og Chris Gary producenter på nystarten for Daredevil-serien.

Se også: Se priser på Telmore Play med Disney+

En ny start for Daredevil?

Ellers ved vi ikke meget om projektet, men med tanke på at Charlie Cox, der spillede Daredevil i Netflix-serien, er blevet bekræftet som en del af MCU efter sin medvirken i Spider-Man: No Way Home, kan man jo forestille sig, at han skal være med i Daredevil-serien.

Vi ved heller ikke, om de nye afsnit begynder der, hvor de sidste sluttede, så vi må helt enkelt vente og se, hvad der sker. Andre skuespillere som Jon Bernthal, der spillede The Punisher i Netflix-serien, har desuden tidligere vist interesse for at vende tilbage til sine roller.

Daredevil-serien fik sin debut i 2015 og der er siden da blevet produceret tre sæsoner. Senest sæson blev udgivet i 2015.

Se også: Obi-Wan Kenobi videotrailer for Disney+