Disney+ streamingtjenesten lokker med endnu billigere priser

Disney+ streamingtjenesten har allerede vist sig at være billigere end Netflix, men lokker nu kunder til, med et endnu billigere abonnement.

Disney+ streamingtjenesten lokker med endnu billigere priser

Vi er nok mange der går og er spændte på, at Disney+ streamingtjenesten bliver lanceret herhjemme. I første omgang er det kun Holland, USA og Canada, der er de heldige. Lige nu kører Disney betatest i Holland, hvor tjenesten er mege populær og blevet taget ekstremt godt imod, også af medierne.

Herhjemme forvenestes Disney+ at blive lanceret til næste år, og til en billigere pris end konkurrenterne Netflix, Viaplay og HBO Nordic.

Selvom prisen på 6,99 euro per måned, omkring 59 kroner, allerede er billig, så lokker Disney nu med et abonnement, hvor man slipper med at betale omkring 35 kroner per måned. Det kræves fra Disney, at amerikanerne betaler for dette abonnement på forhånd, hvorefter de er sikret tre års adgang til tjenesten.

Den allerede billigere pris på Disney+ må bekymre Netflix og et tilbud som dette, må ramme dem endnu hårdere. 

Læs også: Disneys billigste abonnement streamer på fire enheder og i 4K

Masser af Star Wars, Marvel og Disney-klassiskere

Når Disney+ endelig kommer til Danmark, vil det være med film fra Star Wars-, Marvel- og Disney-universet. Star Wars spin-off serien The Mandalorian er også med. Har du ikke set traileren til denne, så kan den varmt anbefales. 

I Holland, USA og Canada lanceres Disney+ officielt den 12. november, men de kan allerede nu oprette deres konto og være klar til at streame på datoen. 

Tror i Netflix nu bliver presset til, at sætte priserne ned?

Her er mere om Disney+:

Disney Plus
Om 52 dage lanceres Disney+ i USA, Canada og Holland.