Få to måneders gratis Viaplay med abonnement hos Aller

Hvis du abonnerer på Allers store udvalg af populære ugeblade og magasiner, kan du takket være et nyt samarbejde få gratis adgang til Viaplay i to måneder.

Få to måneders gratis Viaplay med abonnement hos Aller

De to store nordiske medievirksomheder Aller Media og Viaplay er hver især blandt de førende på deres respektive område med abonnement til henholdsvis ugeblade/magasiner og tv-serier/film.

Det kombinerer de to virksomheder nu i Allers abonnementer på papirudgaven af alle 20 forskellige blade og magasiner, så du i to måneder får fri adgang til Viaplays store katalog af populære film og tv-serier.

Uanset om du tegner abonnement på ELLE, FEMINA, BILLED-BLADET eller SE og HØR, så kan du i de første to måneder supplere med en film, reality-tv eller en serie på alle Viaplays platforme – bl.a. iOS, Android, computere, Apple TV og Chromecast.

Læs også: Stream løs af magasiner fra Aller Media med ny app

”Det nye partnerskab med Aller bliver fantastisk! Vi har en masse til fælles – stærke titler, store navne etc. – underholdning i samspil præcis som vi kan se, at forbrugeren ønsker det. At være i stand til at tilbyde Allers læsere endnu mere kvalitetsunderholdning føles som en win-win for alle parter,” siger Anna Chrona, kommunikationschef hos Viaplay.

Priserne på de enkelte blade varierer, og Viaplay-samarbejdet ser dog ikke ud til at inkludere Allers digitale platform Pling, hvor du får adgang til alle magasiner gennem en app.

Aller tilbyder følgende magasiner og blade:
Alt om haven Maries ideer
Antik&Auktion Psykologi
BILLED-BLADET Q
 ELLE RETRO
 ELLE DECORATION SE og HØR
 Familie Journal SPIS BEDRE
 FEMINA SØNDAG
IN Ude og Hjemme
ISABELLAS Vi Unge 
Mad & Bolig TV-DAGE