HBO Max og Discovery Plus skal erstattes af ny streamingtjeneste

Streamingtjenesterne HBO Max og Discovery Plus skal skrottes og erstattes af en fælles streamingtjeneste. Den nye tjeneste vil blive lanceret næste år.

HBO Max og Discovery Plus skal erstattes af ny streamingtjeneste

Under Discoverys regnskabspræsentation for andet kvartal af 2022 blev det afsløret, at der næste år sker store ændringer hos de to streamingtjenester. Planen er nemlig, at både HBO Max og Discovery Plus skal erstattes af en helt ny streamingtjeneste.

Se også: De bedste medieafspillere med fjernbetjening

Ny streamingtjeneste på vej

David Zaslav, der er chef for Discovery, kunne i går afsløre, at der kommer til at ske ting og sager for Warner Bros. to streamingtjenester, HBO Max og Discovery Plus.

Tidligere havde vi i Norden HBO Nordic, der sidste år blev til HBO Max, som til næste år bliver skrottet. Både Discovery Plus og HBO Max skal nemlig erstattes af en helt ny tjeneste, der endnu ikke er mange detaljer om. Heri vil man dog finde indhold fra begge tjenester.

Den nye streamingtjeneste har endnu ikke fået et navn, men vil allerede til næste år starte sin udrulning. Først vil udrulningen starte i USA, hvorefter den året efter kommer til andre regioner.

Et gratis abonnement kan være på vej

De nuværende versioner af HBO Max og Discovery+ har ifølge kvartalsregnskabet tilsammen 92 millioner abonnenter. Målet er at kunne at nå 130 millioner globale abonnenter i 2025.

Selskabet overvejer en gratis, reklameunderstøttet version af i den kommende samlede streamingtjeneste, bekræftede Zaslav. HBO Max’ reklameunderstøttede abonnement, der kun er tilgængeligt i USA, koster 10 dollars om måneden.

“HBO Max har et konkurrencedygtigt funktionssæt, men den har haft problemer med ydeevnen og kunderne,” siger Zaslav.

Han fortsatte med at hævde, at Discovery Plus er teknisk bedre og vil derfor blive kernen i den nye tjeneste. Den nye tjeneste vil altså kombinere indholdet fra HBO Max med indholdet og teknologien fra Discovery Plus.

“Vi tror, at produktet vil blive fremragende”, sluttede Zaslav af med.

Se også: Nyheder om apps og streaming