Hvor og hvordan kan du se og streame VM 2022 i fodbold?

Vil du gerne se VM 2022 i fodbold, kan man gøre det enten på almindelig vis på sit fjernsyn eller via streaming. Se hvordan, på hvad og prisen.

Hvor og hvordan kan du se og streame VM 2022 i fodbold?

Hvor man kan se VM 2022 live streaming? Det spørgsmål begynder jeg at blive stillet nu her, hvor der ikke er mere end 2-3 uger til bolden ruller i første kamp.

DR og TV2 har rettighederne til VM 2022 i Qatar, så det betyder, at man kan streame alle VM-kampene live på de to kanaler.

Se også: De bedste telefoner til streaming af tv

VM 2022 hos DR og TV2

Kampene er fordelt på de to kanaler og hos DR streamer man via dr.dk, hvor man kan streame live på praktisk talt alle enheder med en browser og internetopkobling: Mobil, tablet, fjernsyn, laptop og PC. Det kan gøres enten fra DR’s app eller i en browser. De kan selvfølgelig også ses på fjernsynet på helt almindelig vis.

Samme koncept gør sig gældende hos TV2. Her kan man også streame på mobil, tablet, fjernsyn, laptop og PC via enten app eller browser. Kampene, som TV2 viser, vil naturligvis også kunne ses på almindelig vis på fjernsynet, hvis man har abonnement på TV2.

 

Hvilke VM-kampe viser DR og TV2 og hvornår spiller Danmark?

I den indledende fase viser DR Danmark mod Tunesien den 22/11 klokken 14.00 og Danmark mod Australien den 30/11 klokken 16.00. TV2 viser Danmark mod Frankrig den 26/11 klokken 17.00.

Når vi nærmer os slutrunden, vil vi også vide, hvilke øvrige kampe DR og TV2 kommer til at vise. Særligt finalen er interessant vide, hvor bliver vist, men det er ikke afsløret endnu.

Normalt kan man også se fodboldkampe hos diverse bookmakere, men det er ikke tilfældet, når det gælder VM 2022.

Se også: Mobilabonnementer med TV-streaming

Hvordan får man adgang til streaming af VM 2022?

I dag betaler alle til licensen over skatten. Derfor kan alle tilgå dr.dk med samvittigheden i orden og streame alle VM 2022 kampe, som DR har rettighederne til, uden at skulle betale ekstra for det.

Hvis du vil se de kampe, som TV2 viser, skal du enten have abonnement på TV2 til fjernsynet eller betale for TV2 Play. Du skal have pakken Favorit eller Favorit + Sport for at kunne streame VM 2022 kampene. De to pakker koster henholdsvis 129 og 189 kroner om måneden med reklamer.

Billig TV2 Play Favorit 

Oister har netop præsenteret et mobilabonnement med TV2 Play Favorit med live-kanaler inkluderet – også det almindelige TV2. Prisen er 219 kroner om måneden, men første måned koster kun 179 kroner. Samtidig får man fri tale, 65 GB data (24 GB data i EU) og 5G inkluderet. Og det er TV Play Favorit uden reklamer, der normalt koster 219 kroner om måneden.

Vil du gerne have billig adgang til VM 2022 og Danmarks kampe på TV2, så kan det altså betale sig at vælge Oisters abonnement med TV2 Play Favorit med live kanaler. Udover adgang til VM-kampene, får man også dækket sit mobilforbrug til en samlet skarp pris.

Og et lille tip her fra: Oister kører ikke med bindingsperiode på sine mobilabonnementer. Det gælder også for abonnementet med TV2 Play Favorit med live streaming, så du kan hurtig skifte abonnement igen, hvis du ønsker det.

Se aktuelle priser og tilbud hos OiSTER

Uanset hvordan, hvor og på hvad du vælger at se VM 2022 i fodbold, hvis du da overhovedet skal se det, så siger vi i hvert fald held og lykke til det danske fodboldlandshold og krydser fingre for, at de får modstandernes net til at blafre en masse gange…