Netflix: Download film og TV-serier direkte på SD-kortet

Netflix åbner nu op for, at du kan downloade film og TV-serier direkte på et SD-kort, hvis du ejer en Android-mobil eller tablet.

Netflix: Download film og TV-serier direkte på SD-kortet

I slutningen af sidste år tilføjede Netflix muligheden for at downloade og gemme materiale lokalt på din enhed, så du kan blive underholdt selv uden internet. Nu er Netflix så klar med en ny smart feature.

Netflix åbner nemlig nu op for at du kan downloade film og TV-serier og gemme det direkte på et SD-kort, hvis du har en Android-mobil, der naturligvis også har en SD-kortlæser.

Du kan vælge hvor dit downloadede indhold skal gemmes under Netflix’s indstillinger, finde fanen downloads, trykke på download-lokation og vælge mellem intern eller SD-hukommelse.

Se også: Netflix får eftertragtet offline-funktion

Netflix Download SD
Foto: Lifehacker

På Google Play Store er det dog oplyst, at ikke alle Android-enheder understøtter den nye feature. Vi har været i kontakt med Netflix, og de oplyser at understøttelsen af SD-kort skulle virke på enheder med Android 4.4.2 eller senere.

De fortæller os derudover, at tablets som Lenovo Yoga Tab 3, (X90FS, X90XS & X90LS), Kindle Fire HD (2013), Acer GT 810S og Acer A3 ikke skulle understøtte denne nye funktion.

Læs også:  Ny Netflix-udfordrer i Danmark: Amazon Prime Video

Men på langt de fleste nye smartphones og tablets, med SD-kortindgang selvfølgelig, skulle den nye feature fungere uden problemer.

Vi vil selvfølgelig meget gerne høre, om du har fået det til at virke på din mobilenhed, så smid endelig en kommentar under artiklen med resultatet.

Se denne: Ny Netflix-feature begrænser dataforbruget