Netflix vil sætte prisen op

Den populære streaming-tjeneste vil i fremtiden undgå, at brugerne deler deres abonnement med venner og familie.

Netflix vil sætte prisen op

Den amerikanske streaming-tjeneste Netflix anslås at have 10 millioner seere, der ikke betaler for tjenesten. De er derfor i fuld gang med at teste nye abonnementer, som kan nedsætte det antal betragteligt. Det skriver Huffington Post

Tanken er, at der kommer forskellige abonnementspriser i forhold til hvor mange, der kan bruge tjenesten af gangen. På nuværende tidspunkt kan 2 brugere benytte samme konto på samme tid. 

Netflix er kommet godt ovenpå, siden de for nogle år siden valgte, at sætte prisen markant op på tjenesten. Nu er kunderne tilbage og har tilsyneladende taget både venner og familien med på slæb. 

Indtil videre vil nuværende løsning, hvor 2 brugere kan streame på samme tid, se frem til en lille prisstigning på 1 dollar om måneden, og det vil nok ikke skabe det helt store påstyr. Dog er der jo også andre tjenester, som uden tvivl vil stå klar med åbne arme for nye abonnenter, der ønsker at prøve noget nyt. 

Det er dog ikke til at sige, om testfasen fører til nye abonnementer, så indtil videre kan 2 brugere streame samtidig for en månedlig pris på 79kr./md.

Update: Som Søren Resbo korrekt pointerer nedenunder, så er det værd at understrege, at det kun er Netflixbrugere i USA, der nu skal betale mere.

Kilde: Huffington Post