Ny streamingaftale skal løfte kvindefodbold: Viser CL 2021-2025

DAZN skal i samarbejde med YouTube vise Champions League i kvindefodbold de næste fire år. Danske Pernille Harder er begejstret for aftalen.

Ny streamingaftale skal løfte kvindefodbold: Viser CL 2021-2025

UEFA har valgt streamingtjenesten DAZN som deres globale udbyder af Women’s Champions League i fire sæsoner. Det kaldes for en “vigtig og skelsættende aftale” som betyder, at kvindefodbold nu bliver behandlet på samme journalistiske niveau som mændenes Champions League, lyder det i en pressemeddelelse.

Champions League i kvindefodbold går ind i ny æra

Tidligere har Women’s Champions League været noget, som TV-stationerne fik med som et sideprodukt, men nu går DAZN all-in med nye studieværter, studieinterviews og analyser, dokumentarer om stjernerne mm. DAZN har samtidig indledt et samarbejde med YouTube om at sprede kendskabet til kvindefodbold.

Det forventes, at aftalen får en kæmpe betydning for kvindefodbold. Den danske superstjerne Pernille Harder fra Chelsea FC forklarer, at hun er superspændt på den nye aftale, både som fodboldspiller, men også som fan af fodbold.

“Det er helt ærligt en ny æra for international fodbold. DAZN slutter de endeløse Google-søgninger, som har været reglen, hvis du vil se Women’s Champions League. Den lette tilgængelighed vil med garanti komme til at gøre en stor forskel for den yngre generation af fodboldspillere. Jo flere øjne, jo flere fans og i sidste ende flere spillere. Unge piger kan nu se livekampe med kvindelige fodboldspillere og blive inspireret til at udleve deres fodbolddrømme. Jeg er 100% sikker på, at vi vil se flere nye og dygtige talenter de kommende år,” slår Pernille Harder fast.

Se også: De bedste telefoner til streaming

Gratis streaming i to år 

Det bliver gratis at streame de første to sæsoner (2021-23), det vil sige alle 61 kampe i gruppespillet samt finalekampene. De kan ses live on-demand på DAZN og gratis på DAZNs YouTube-kanal.

I de sidste to sæsoner (2023-25) vil alle 61 kampe blive vist live på DAZN, mens 19 kampe vil være gratis tilgængelige på DAZNs YouTube-kanal.

I dag koster DAZN 13 kroner om måneden og man binder sig kun for en måned af gangen.

Se også: Nyheder om streaming og sport