Sony Pictures serier kommer først til Netflix

Kommende Sony Pictures film kommer først til Netflix, hvilket inkluderer filmene Uncharted, Morbius, Spider-Man: Into the Spider-Verse og mange flere.

Sony Pictures serier kommer først til Netflix

I stedet for at satse på den amerikansk kabel-tv-kanal Starz, så har Sony Pictures indgået en aftale med Netflix. Det betyder, at kommende film fra Sony Pictures først vil blive tilgængelige på Netflix. Det er blandt andet kommende Spider-Man-, Uncharted og Bad Boys-film.

Netflix var det naturlige valg for Sony Pictures, da de allerede har en aftale for deres animerede udgivelser. Dog er den nye aftale mellem de to langt mere omfattende, da det betyder at film fra Columbia Pictures, Sony Pictures Classics, Screen Gems og TriStar Pictures alle vil finde vej til Netflix.

Læs også: De bedste streamingbokse med Android TV og Google TV

Uncharted-film og ny Spider-Man først til Netflix

Det er derfor et ret spændende bibliotek af film, der vil finde vej til streamingtjenesten Netflix i den kommende tid. Her er det blandt andet filmatiseringen af Uncharted-spillet, som er en af de mest populære spilserier til PlayStation. Filmen udgives i løbet af 2022 og har Tom Holland i hovedrollen.

Netflix vil også få Morbius, Spider-Man: Into the Spider-Verse, Bullet Train samt efterfølgere til Venom, Jumanji, Bad Boys og mange flere.

Læs også: Disney+ runder vild milepæl: 100 millioner abonnenter

Netflix får “et første indtryk”

Den nye aftale vil også give Netflix et første kig på nogen af ​​Sonys originale film, som de ønsker at sende direkte til streaming (selvom Sony stadig kan sælge til konkurrenter, hvis Netflix ikke springer på). Netflix forpligter sig dog til at købe et uspecificeret minimum antal film. Derudover vil streamingvirksomheden også licensere ældre film fra Sonys bibliotek til at være tilgængelige på Netflix.

Se også: Billigt bredbånd til streaming af serier, film og tv