Nye iPads og Apple Watch – her er alt Apple lancerede

I tirsdags lancerede Apple en lang række produkter, heriblandt nye iPads, nye smartwatches, en tjeneste og en ny abonnementsløsning, så ser utroligt fordelagtig ud. Her er alle nyhederne fra Apple.

Det er fredag og dermed tid til endnu en omgang af vores Fokus-serie fra vores Youtube-kanal TeknofilI denne uge har Apple afholdt eventet “Time Flies”, hvor en lang række nye produkter blev vist frem. Dem gennemgår vi og er også et smut omkring det smarte hjem, Sonys fremragende WH-1000XM4 hovedtelefoner og netværkshastigheden for 5G-telefoner.

Men inden vi kaster os ud i nyheder, så har vi sparket gang i endnu en konkurrence.

Vind Sennheiser Momentum Wireless hovedtelefoner

I denne omkring af Fokus sætter vi endnu et sæt Sennheiser Momentum Wireless hovedtelefoner på højkant. Et fremragende sæt trådløse over-ear hovedtelefoner med aktiv støhjreduktion.

Du deltager i lodtrækningen om hovedtelefoner ved at stille og et spørgsmål. Måske går du og overvejer en ny mobiltelefon eller et af Apples nylancerede produkter? Spørg endelig løs og så deltager du automatisk i konkurrencen om disse lækre hovedtelefoner. Vi trækker lod i næste udgave af Fokus.

Læs også: Test af Sennheiser Momentum 3 Wireless

Her er alle nyhederne fra Apple

iPad 2020 8. generation: Op til 40 procent hurtigere og virker nu med apple pencil. Klar til salg 18. september med en startpris på 2.799 kroner. Læs mere om iPad 2020 her.

iPad Air 2020: Første produkt med Apples A14 Bionic, som også vil blive brugt i den kommende iPhone 12. Nyt design som minder om den nuværende iPad Pro. USB-C og fingeraftrykslæser i tænd/sluk knap. Startpris på 4.999 kroner. Kommer til salg i oktober. Læs mere om iPad Air 2020 her.

Apple Watch Series 6: Nu med dobbelt så lysstærk skærm, nye farver på urkassen og nye remme, måler nu også iltmætning med rødt og infrarødt lys og har indbygget altid aktiv højdemåler. Apple Watch Series 6 fås fra 3.299 kroner, og Apple Watch Series 6 (GPS + 4G) fås fra 4.099 kroner fra 18. september. Læs mere om Apple Watch Series 6 her.

Apple Watch SE: Erstatter Apple Watch Series 5, men til en langt billigere pris. Det bedste valg for de fleste, som er på jagt efter et Apple Watch. Apple Watch SE fås fra 2.299 kroner og Apple Watch SE (GPS + 4G) fås fra 2.699 kroner. Apple Watch SE kan bestilles fra i dag og vil være i butikkerne fra den 18. september. Læs mere om Apple Watch Series SE her.

Apple One: Nye abonnement fra Apple, som inkluderer Apple Music, TV+, Arcade, News+, Fitness+ og 50 GB iCloud for 135 kroner om måneden. Læs mere om Apple One her.

Fitness+: Apple lancerede også en fitness tjeneste, som vil fungerer sammen med Apple Watch. Fitness+ kommer senere på året til Danmark. Læs mere om Apple Fitness+ her.

Test af Sony WH-1000XM4

Vi har haft Sonys WH-1000XM4 til test og det har vist sig at være et fremragende sæt hovedtelefoner. Der er ikke de store ændringer at se i forhold til forgængeren, men de gemmer sig på indersiden. Her er bedre lyd, bedre støjreduktion og flere nye brugbare funktioner.

Du finder vores anmeldelse af Sony WH-1000XM4 her.

Spørgsmål fra seere

Vi runder ugens Fokus-afsnit af med spørgsmål fra seerne. Her er vi omkring Xiaomi-telefoner, Android 11 til Huawei, køb af V-bucks til Fortnite og om mobildækningen i Danmark.

Opfølgning:

Siden redaktionen kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. Steen Jørgensen har bragt sagen videre. d. 18/9/2020 gik vi videre med temaet i en artikel omkring temaet Apple Watch 6 vs Apple Watch SE – hvilket ur er bedst?Klik her og læs videre.. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .